Tiffin University si Universitatea din Bucuresti ofera o bursa Executive MBA pentru efortul de intre

Atat Tiffin University, cat si Universitatea din Bucuresti apreciaza gestul Domnului George Brailoiu si doresc sa ofere aceasta bursa pentru a sustine o mica parte din suma donata de dansul pentru recuperearea manuscriselor. Bursa va fi oferita domnului Brailoiu sau oricarei persoane care intruneste conditiile de inscriere, la recomandarea Domnului Brailoiu.

“Donatia manuscriselor lui Emil Cioran este un act generos si exemplar, care ar trebui imitat, pentru ca, in sfarsit, cultura romana sa reintre in posesia tuturor valorilor sale instrainate. Salutam faptul ca, prin efortul unui om inimos, manuscrisele unui mare ganditor roman se intorc in tara pe care a iubit-o si a urat-o atat”. Profesor Dr. Ion Panzaru, Universitatea din Bucuresti

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University impreuna cu Universitatea din Bucuresti este acreditat si recunoscut de catre numeroase institutii si corporatii ca formator de oameni de afaceri cu reale abilitati manageriale, cu un nivel al cunostintelor si aptitudinilor foarte ridicat. Programul este concentrat pe dezvoltarea competentelor legate de abilitatile de comunicare, rolul de lider si munca in echipa, tehnologia informatiei, fluxul si managementul finantelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia si analiza companiei In raport cu competitorii si industria, managementul companiei la nivel national si global.

“Gestul domnului Brailoiu trebuie sa reprezinte un exemplu pentru toti oamenii de afaceri. Scoala noastra isi asuma responsabilitatea educarii viitorilor liderii, de aceea ne dorim sa incurajam orice demers asemanator.” Marius Mihailescu, Managing Partner Tiffin University

Saptamana trecuta, George Brailoiu a cumparat o parte semnificativa din manuscrisele lui Cioran scoase la licitatie la Paris. Printre manuscrisele castigate se numara diploma si teza de licenta a scriitorului, diploma de bacalaureat si manuscrisele volumelor "Schimbarea la fata a Romaniei”, "Cartea amagirilor”, "Lacrimi si sfinti”. Donatia va fi facuta catre Academia Romana.

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani  in promovarea educatiei si cunoasterii. Infiintata in 1888 in Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul anilor un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracuriculare.

 Colaborarea cu Universitatea Bucuresti a inceput in 1999, cand experti ai celor doua institutii au initiat un program pentru Administrarea Justitiei Comunitare si a continuat cu Programul Tiffin EMBA la Universitatea Bucuresti.

 

Date contact:

Tiffin University si Universitatea din Bucuresti EMBA

Adresa (cursuri ºi birouri): Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucuresti, sector 1

Tel.: 021 402 54 54

Fax:  021 402 54 45

Mobil: 0723 30 12 12

Email: marius@tiffinmba.ro

Web: www.tiffinmba.ro

brailoiu cioran tiffin mba bursa