Terminale mobile la cele mai mici preturi din industrie doar la Idmag.ro

Indiferent de ce terminale mobile ai nevoie, un singur magazin on-line din Romania iti poate oferi tot ceea ce cauti, la cele mai bune preturi de pe piata! IDmag, unicul site dedicat pietei de mobilitate din Romania, iti sta la dispozitie cu orice produs din categoria terminalelor mobile de care ai nevoie! In plus, accesand www.idmag.ro, poti beneficia de o multime de oferte si promotii!



Peste 1.300 de terminale mobile iti stau la dispozitie pe site-ul www.idmag.ro, inclusiv tablete si notebook-uri robuste. De asemenea, daca esti in cautarea unor telefoane robuste, care sa reziste conditiilor dificile din mediul tau de lucru, sau daca ai nevoie de terminale portabile, wearable ori montabile pe vehicule, tot IDmag este solutia! De exemplu, pe www.idmag.ro, gasesti ultimul smartphone lansat de cei de la Toughshield. Este vorba de modelul R200, care poate fi solutia ideala pentru intreprinderile si comerciantii care doresc functionalitate si mobilitate combinata cu robustete certificata pentru caderi repetate de la inaltime (1.25 metri). Telefonul rezista, de asemenea, si la temperaturi mici, fiind ideal pentru cei care lucreaza in conditii grele, unde riscul de a strica un telefon este mai mare.



Astfel, nu mai sta pe ganduri si viziteaza site-ul magazinului IDmag, pentru a profita acum de promotiile active! Beneficiaza de produse din gama terminalelor mobile concepute special pentru conditiile dificile de munca din asa-numitele domenii “grele”, optand pentru cele mai mici preturi din industrie!



Portofoliul de produse IDmag include cititoare coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale, infrastructura wireless, imprimante, riboane, etichete, echipamente POS, carduri, cantare electronice, aplicatii software, servicii mobilitate, RFID, accesorii si echipamente second hand. Astfel, orice cauti, IDmag iti vine in ajutor cu produsele dorite! Pe site beneficiezi de consultanta on-line, iar livrarea cumparaturilor poate fi facuta inclusiv prin transport gratuit, in cazul facturilor cu valoare de peste 1.000 lei.



Potrivit reprezentantilor IDmag, acest magazin on-line de produse destinate pietei de mobilitate integreaza un concept unic la nivelul Romaniei, menit sa reduca ciclurile anevoioase de achizitie specifice tehnologiilor de ultima generatie, sa simplifice procesele de cautare, informare, documentare, implementare, training, mentenanta si suport aferente si sa ofere multiple alternative de achizitie la cel mai bun pret de pe piata.



Nu mai sta pe ganduri si acceseaza site-ul oficial www.idmag.ro. Stocul IDmag este actualizat zilnic, iar pretul produselor este garantat cel mai mic de pe piata, lucru pe care ai posibiliatea de a-l verifica oricand pe site.



 



 

terminale mobile