Tendinta de a se muta din apartament la casa este in crestere in Spania.



Acesti ultimi ani, asa cum stim deja, s-au caracterizat prin asa numitul “boom” imobiliar mundial, iar in Europa in special in Spania, unde motorul cresterii economice au fost constructiile, bazate pe vanzari cu prevederi de castiga de pana la 40% anual un unele zone.

 

 

S-au construit blocuri y complexe rezidentiale destinate atat cumparatorilor nationali cat si pentru cei de peste hotare, in special pentru britanici. Preturile au crescut fara incetare pana in momentul in care a inceput criza financiara mundiala, care a zguduit intreaga economie globala, fara a ierta pe nimeni in mai mica sau mai mare masura. 

 

 

In zonele de plaja spaniole majoritatea edificarilor au fost concepute pentru locuinte de vacanta, fiind foarte putine firmele care au investit in constructia de locuinte pentru clientela locala. VictoriaPromociones a stiut sa profite de aceasta ocazie si a construit rezidentialele Parque Jazmines. Dupa succesul peste masura asteptarilor avut de rezidentialului Parque Jazmines II, sau construit si Parque Jazmines V si VI.

 

 

„Am observat ca pe zi ce trece tot mai multe familii din zona doresc sa isi vanda apartamentul si sa se mute la casa, departe de zgomotul si nebunia orasului, dar in acelasi timp isi doresc sa fie aproape de centru si plaja, asa ca ne-am hotarat sa facem aceste rezidentiale. Casele au garaj privat in subsol, 227m2, 4 dormitoare pentru a oferi o adevarata locuinta oricarei familia unde spatiul nu va fi o problema niciodata”, spune Adrian Florescu manager de vanzari de case in Spania pentru VictoriaPromociones. Am ales materiale de cea mai buna calitate cum ar fi robinetele marca Grohe, usi blíndate cu 3 puncte de inchidere, scari de marmura de Alicante cu balustrada din otel inxidabil, geamuri duble din PVC tip Climalit…. Pe langa toate astea, baile sunt mobilate, iar bucataria are mobila si electrocasmice. Dormitoarele au dulapuri incorporate in perete cu sertare. 

 

 

“Oferim toate acestea intr-o zona foarte linistita, la doi pasi de centru orasului, de plaja, scoli, spital si orice alt serviciu necesar in viata de zi cu zi al unei familii”, adauga Adrian Florescu.

Observam ca tendinta continua, mai ales acum ca aceste rezidentiale sunt la vanzare cu o reducere de 25% fata de pretul initial. 

Pentru mai multe informatii despre vanzari de case in Spania vizitati VictoriaPromociones.com 

 

vanzari case spania costa blanca ieftin