Tehnica Q FUE aduce avantaje multiple pentru pacientii care opteaza pentru clinica Dr. Felix Hair Implant

Clinica bucuresteana Dr. Felix Hair Implant pune la dispozitia celor interesati servicii profesionale de reconstructie capilara. Implantul de par este realizat folosind tehnica Q FUE. Aceasta aduce multiple avantaje, astfel incat pacientul va avea parte de recuperare mai rapida si fara cicatrici.

Ce presupue tehnica Q FUE

In ceea ce priveste restaurea capilarea, privind tehnica de implant de par Q FUE este varianta mai optima. Vorbim despre o tehnica imbunatatita, ce duce la un alt nivel ceea ce tine de implantul in sine. Asadar vorbim despre o interventie ce nu va presupune o metoda invaziva, de taiere a scalpului spre exemplu dupa cum implica tehnica clasica. Firele de par sunt recoltate manual, fir cu fir si implantate de asemenea manual.

In fapt, Q FUE implica mai multa munca manuala, de precizie, insa aceasta vine cu avantaje multiple. Firele de par sunt asezate in unghiul dorit, astfel ca dupa cresterea acestea vor avea un aspect natural. Zona de recoltare si zona unde firele de par sunt implantate este minim agresata, astfel incat si recuperarea este mai facila, mai rapida si nu sunt cicatrici ramase.

Cine poate beneficia de implant de par

Cazurile celor care ajung in acest pas pot fi diferite. Astfel, pacientii pot fi atat barbati, cat si femei, care sufera de alopecie. Cauzele pot fi multiple, insa cert este ca parul pierdut nu mai are sanse sa creasca. Chelia se va extinde. Orice alta metoda de a masca acest aspect are efecte temporare si pot fi costisitoare. Implantul de par ramane singura varianta permanenta ce poate corecta pierderea parului, poate reda podoaba capilara.

In plus, cei interesati de serviciile din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant trebuie sa stie ca fiecare caz este unic. Astfel, este necesara o consultatie in prealabil, ce va stabili planul de interventie. Pentru cei care fizic nu pot ajunge la clinica poate fi solicitata o consultatie online.

Tariful este de asemenea diferentiat si tine de severitatea fiecarui caz si cat de extinsa este zona. Detalii despre acest aspect si nu numai regasim in cadrul paginii oficiale.

Contact:

Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania

 +40 720.254.368

+40 749.260.204

 office@drfelix.ro