Te invitam la un parteneriat cu noi pentru promovarea firmei tale profesionist si rapid

Executam orice lucrare pe print digital in maxim 24 de ore pentru societati din toata tara la Cataloage, Pliante, Mape, Afise, Invitatii, Caiete pentru conferinte, Calendare, Carti de vizita, Foi cu antet, Postere,  Felicitari, Diplome, Plicuri, Etichete, Reviste,  Flyere, Roll-uri, Bannere, Masch-uri, Materiale personalizate, CD-uri stick-uri necesare firmei tale pentru a ajunge la clientii tai rapid si intr-un mod profesionist.

Suntem o tipografie digitala si offset, Indoor si Outdoor care are implementat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001:2008 ceea ce ne certifica si calitatea inalta a lucrarilor executate catre tine.

Tipografia CopyColor are o experienta vasta cu clienti de renume din domenii diferite de activitate de la cei din Administratia Publica si pana la clienti importanti din domeniul privat.

Dispunem de echipamente de ultima generatie ceea ce ne permite un timp de executie foarte rapid. Personalul nostru are o experienta mare in domeniul tiparului digital, ceea ce va aduce un plus de rapiditate dar si garantarea calitatii executiei lucrarii.

SAPTAMANAL AVEM OFERTE FOARTE AVANTAJOASE SI MATERIALE PROMOTIONALE GRATUITE.

Pentru a te informa asupra ofertelor trimite-ne adresa ta de e-mail la office@copycolor.ro , pdeirina@gmail.com.

Daca vrei sa vezi mostre putem sa iti transmitem pe e-mail-ul tau.

Poti sa-ti calculezi singur pretul pe site-ul www.copycolor.ro .

Pentru comenzi va rugam sa ne sunati la 0723.363.259 , 021.241.11.31 sau sa ne scrieti pe cele doua adrese de e-mail, la fax 021.241.11.31 sau sa veniti la sediul nostru din Sos. Morarilor nr.1, incinta Postavaria Romana, etaj 1, sector 2, Bucuresti, cod postal 022451.

Te invitam la un parteneriat cu noi pentru promovarea firmei tale profesionist si rapid.

tipar digital print cd grafica tipografie