Te-ai gandit vreodata sa ai un dj la nunta sau botez?



Muzica la o nunta sau un botez este ingredientul care reuseste sa faca o petrecere sa iasa in evidenta si sa ramana intiparita in mintile celor invitati. Unul din marele avantaje pentru care ai invita un dj la nunta sau botezul tau este faptul ca spre deosebire de o trupa, alegerea unui dj implica costuri semnificativ mai reduse. Acesta este primul lucru care face diferenta dintre o trupa si un dj dar cu toate aceastea nu este cel mai important.

In calitate de organizator de evenimente, interesul tau este stii ca la finalul serii, toata lumea s-a simit minunat si ca facand o retrospectie, nu ar gasi nimic de reprosat eforturilor tale organizatorice. Si in acest aspect, un dj poate pune muzica pentru 12 ore, de toate genurile, pe cand o trupa poate canta in jur de 5-6 ore, interval in  care desigur, atat solistul cat si ceilalti membri trebuie sa faca pauza. Dj-ul are un playlist, revizuit de catre organizatorul de evenimente, sau miri in cazul unei nunti si acesta poate rula fara nici un impediment.

Un alt plus ar chemarii unui dj pentru seara nuntii este acela ca playlistul bine pus la punct, poate impaca cela mai variate gusturi. De la piese clasice, la cele mai diverse genuri muzicale, de actualitate sua mai putin, lucru care desigur nu se poate prezenta la fel si in cazul unei trupe.

A chema un dj, fie ca este vorba de un dj nunta sau dj botez este un lucru din ce in ce mai solicitat, in conditiile actuale in care gusturile muzicale sunt dintre cele mai diversificate printre musafiri.

 

www.djnunta.com.ro



dj dj nunta dj botez sonorizare sonorizare nunta