Taxa 0 la achizitia biletelor de avion pentru copii de la Blue Air

Blue Air sarbatoreste copiii! Intre 21 martie si 20 aprilie vei beneficia de taxa administrativa 0 la achizitia biletelor de avion pentru copii si de preturi avantajoase pentru biletele tale. Intra pe site-ul Blue Air si cauta bilete de avion foarte ieftine catre oricare din destinatiile de vacanta oferite. Poti merge cu familia la Londra, Paris, Madrid, Malaga, Barcelona, Roma, Bologna, Catania, Larnaca si in multe alte destinatii de vacanta.  

Blue Air ofera o modalitate facila de a achizitiona bilete online si de a adauga bagajul de cala pe care il doresti sau de a opta pentru serviciile aditionale care iti vor face calatoria mai confortabila. Iti poti rezerva biletul si prin Call Center sau la agentiile Blue Air si cele partenere, avand la dispozitie numeroase metode de plata. In plus, la Blue Air check-in-ul online si bagajul de mana sunt gratuite. 

Blue Air ofera in mod regulat oferte speciale, reduceri si un program de fidelizare propriu. Cu cat rezervi mai repede, cu atat vei profita de un pret mai bun. Iar pentru a economisi si mai mult, rezerva pana pe 20 aprilie pentru a beneficia de taxa administrativa 0 la achizitia biletelor pentru copii. 

Pe www.blueairweb.com poti sa iti rezervi usor chiar si o masina la destinatia aleasa sau un hotel pentru oricate zile doresti. In plus, Blue Air ofera servicii de transport cu autocarul din Brasov si Constanta catre Aeroportul Otopeni si retur, in conditii confortabile si la un pret avantajos. 

Compania Blue Air a fost lansata in 2004, fiind prima companie aeriana low-cost romaneasca. Cu o evolutie rapida, Blue Air a devenit astazi un operator important in Romania si in Europa. Pentru mai multe informatii si pentru a rezerva bilete online va invitam pe www.blueairweb.com 



Powered by SEO monitor