Cocktail Holidays si-a pregatit colectia de vacante pentru Turcia in 2014

Turcia a devenit in ultimii ani una din destinatiile favorite ale romanilor datorita amestecului perfect de servicii bune, preturi atractive, resorturi interesante si distante mici fata de tara. Astfel ca in doar aroape doua ore poti sa ajungi pe una din plajele inundate de nisip fin si soare primitor.  Pentru toti cei ce vor sa revina sau doresc sa isi petreaca prima vacanta in aceasta tara, Cocktail Holidays pune la dispozitie in acest an aproape 200 de oferte de vacanta pentru un sejur in Turcia.

Indiferent de regiunea preferata, Antalya, Bodrum, Kusadasi sau Marmaris, gasesti pe site-ul coctailholdays.ro oferte atractive cu perioade de concediu incepand chiar din Aprilie. Daca variantele din care poti sa alegi ti se par prea multe, poti sa folosesti criteriile de selectie bine optimizate care iti permit sa alegi usor pachetul de vacanta potrivit in fuctie de numarul de stele pe care vrei sa il aiba hotelul unde te vei caza sau bugetul disponibil. Poti alege la fel de simplu doar acele oferte care se potrivesc unei vacante alaturi de copii sau o vacanta pentru luna de miere.

Cocktail Holidays pune la dispozitie sejururi pentru vacante de lux putand sa stii inca din momentul rezervarii cum va arata peisajul pe care il vei admira de la fereastra in fiecare seara sau dimineata. Poti sa iti alegi un apartament cu vedere spre mare, unul care sa aiba vedere spre gradina interioara a hotelului sau un apartament cu terasa unde sa admiri marea gustand un cocktail de vara.

Cocktail Holidays isi propune sa ofere clientilor mai mult decat o simpla rezervare a unei camere de hotel, ofera o vacanta in adevartul sens al cuvantului. Astfel, fiecare sejur este insotit de detalii privind camerele de hotel cu imagini sugestive, detalii despre serviciile incluse sau neincluse dar si recomandari si excursii optionale pe care le poti stabili impreuna cu asistentii turistici, in limba romana, te vor intampina la destinatie si iti vor acorda suport pe toata periada sejurului pentru o vacanta perfecta.

Lista de oferte Turcia 2014 a tur operatorului Cocktail Holidays trebuie studiata fiind o selectie atenta a resorturilor si hotelurilor. Cocktail Holiday are o experienta de 21 ani pe piata de turism din Romania oferind an de an zeci de mii de pachete de vacanta clientilor ce revin multumiti si relaxati.

Powered by SEO monitor