Tabara de excelenta la Genesis Collegiate, in perioada 18 – 22 iulie



Tabara de excelenta la Genesis Collegiate,

in perioada 18 – 22 iulie

 

Copiii cu varste intre 4 si 12 ani sunt invitati sa isi descopere propriul potential in Tabara de Excelenta, editia a 2-a, care se va desfasura, in perioada 18 – 22 iulie 2011, in Campusul Genesis Collegiate (Sos. Straulesti 89A, sector 1, Bucuresti – zona Baneasa).

 

Tabara de Excelenta, este organizata de Genesis Collegiate, Campus educational cu gradinita si scoala, cu sprijinul companiei Credo Insurance Broker, sponsorul principal al evenimentului, in parteneriat cu Centrul de educatie emotionala si comportamentala pentru copii (CEECC), sub egida Salvati copii,  Muzeul National de Arta, Radio Romania Cultural, Muzeul de Geologie.

 

O echipa profesionista de psihologi si traineri experimentati CEECC si Genesis Collegiate vor initia copiii in jocuri de cunoastere si autocunoastere, de perspicacitate si inteligenta. Programul taberei include: ateliere de dezvoltare personala, teatru, dans, muzica, modelaj si arta plastica, activitati sportive, dar si cursuri de comunicare. Acestea vor fi coordonate de o echipa de profesionisti de renume: compozitorul Virgil Popescu, pictorul Iulian Toma; actrita Ligia Tonita, Teatrul Momo; Elena Oprea, dansator profesionist trupa Let’s Party; echipa de psihologi CEECC, alcatuita din Stefana Dobre si Lidia Dumitru; jurnalist Mirela Nicolae,  realizator emisiunea “Invatamantul, azi”, Radio Cultural,  si Alina Nicolae, profesor limba romana, Scoala Genesis.

 

Activitatile taberei urmaresc dezvoltarea potentialului copiilor pentru a obtine rezultate mai bune, oferindu-le sansa de a face ceea ce ii pasioneaza, in functie de potentialul, aptitudinile si atitudinile personale. Specialisti in educatia de excelenta vor interactiona si cu parintii, in acesta perioada, familiarizandu-i cu concepte psihopedagogice moderne, pentru o cunoastere mai buna a propriului copil si o orientare scolara si profesionala abordata diferentiat, in functie de aptitudini.

 

Tabara de Excelenta este coordonata de echipa de cadre didactice a Scolii Genesis: organizatori - Carmen Costea, psiholog, si Gina Gherasim, psihopedagog; mentori – instit. Adriana Antohi, inv. Cosmin Tuduran, inv. Ionela Stoica si inv. Valentin Barbu.

 

Costul Taberei este de 600 Ron si include: 3 mese/ zi, gustari, ateliere de dezvoltare personala, cursuri de teatru, pictura, dans, muzica, intare la Muzeul National de Arta, workshop la Atelierul MNART, jocuri sportive, intrari la diverse obiective turistice, apa, sucuri naturale, fructe.

Transportul poate fi asigurat la cerere.

Pentru mai multe detalii despre tabara si pentru inscrieri, va rugam sa contactati: Genesis Collegiate, Departamentul de comunicare – Telefon: 0729 600 799, e-mail: comunicare@genesis.ro.

 

tabara excelenta Genesis Collegiate