Super economie cu Becurile LED G4

Tehnologia LED (Light Emitting Diode - Dioda emitatoare de lumina) este folosita din ce in ce mai des si pe o scara tot mai larga de utilizare, datorita eficientei sale atat in ceea ce priveste consumul de energie electrica, dar si potentialul sau ecologic, nefiind in nici un fel daunatoare pentru mediul inconjurator. Tehnologia LED este caracterizata de un consum redus de curent electric iar corpurile de iluminat care o utilizeaza produc o cantitate scazuta de dioxid de carbon.

 

Fiabilitatea acestui tip de becuri este asigurata si prin garantia de 2 ani oferita dar si prin garantia producatorului, orice tip de bec LED G4 avand o durata de functionare de peste 15.000 de ore, fiind ideale pentru spatiile sau incintele care au nevoie de iluminat intens, pe durata zilei sau a noptii. Ele ofera lumina calda sau rece, alegerea acesteia fiind conditionata de spatiul in care va fi folosit becul. Lumina calda este recomandata pentru dormitoare sau livinguri, ochiul uman fiind obisnuit cu acest tip, iar cea rece este recomandata pentru spatiile care necesita atentie la detalii, precum bai, bucatarii dar si birouri, magazine, scoli, spitale.

Alege cea mai buna oferta pentru Bec LED G4 5W 12V si reduci costurile cu aproximativ 50%.

Becurile LED G4 asigura un unghi de iluminare de 300 de grade, avand in componenta 24 sau 48 de leduri existand posibilitatea de alimentare la 12 V sau 220 V

bec led g4 bec g4 g4 12v bec led g4 12v