Suc natural de mere Valea Mare va asteapta duminica la Raw Generation



Bucuresti (22.03.2011) – Bucatareala in familie cu Irinuca si suc natural de mere Valea Mare se muta duminica, 25 martie, ora 14:00 la  etajul 1 al hotelului Rin Grand Hotel (zona Vitan) in cadrul editiei de primavara a Targului Raw Generation. Acest targ este la a patra editie si este organizat de Ligia Pop - promotoarea alimentatiei raw food in Romania, chef raw food, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc” ,”Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi” si gazda show-ului TV online “Ligia’s Kitchen®”.

Targul va fi deschis publicului larg intre orele 10:00-20:00 avand intrarea gratis si  adresandu-se nu numai veganilor si vegetarienilor, ci tuturor celor interesati de nutritie sau celor care vor sa aiba un stil de viata sanatos, pentru ei si pentru copiii lor.

Astfel, prin organizarea acestui eveniment se doreste incurajarea copiilor de a manca sanatos prin simpla metoda de a prepara mancare impreuna cu ei, dezvoltarea acestora prin jocuri si materiale educative, mentinerea sanatatii prin sport, eliminarea stresului prin metode clasice de relaxare, folosirea produselor de curatat cat mai naturale, protejarea naturii inconjuratoare prin reciclare si incurajarea si promovarea micilor producatori de produse naturale, precum Valea Mare.

Irinuca va asteapta sa o vizitati si va va imparti mere de la Valea Mare si suc natural de mere Valea Mare, suc ce poate fi achizitionat chiar acolo de la standul BioBunatati/Olivo.

Mai multe detalii despre locatie, seminarii si expozanti puteti gasi pe pagina evenimentului.

Nu uitati ca incepand de astazi suc natural de mere Valea Mare va fi alaturi de Irinuca la BABY EXPO – Bucatareala in familie cu Irinuca  – pana sambata 24 martie de la ora 10:30 pana la 12:30 in sala G de la Sala Polivalenta.

Puteti gasi aici  mai multe detalii despre programul complet al evenimentului.Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare - Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro

suc de mere valea mare