Oferiti casei un nou aspect doar cu produse din gama YAYA de vopsea decorativa



Ambientul casei poate fi drastic modificat daca considerati ca a devenit anost si aduce modificari starii dumneavoastra de bine. Majoritatea persoanelor intampina dificultati cand vine vorba sa isi urmeze cu strictete planurile de decorare sau renovare. 

Compania noastra vine in ajutorul acestor persoane oferindu-le o gama noua de produseYAYA care se incadreaza atat in gradul calitatii asteptate cat si in pretul accesibil pe care multi il doresc. Gama de produse YAYA cuprinde atat tencuiala decorativa cat si vopsea decorativa, necesare lucrarilor de finisare a unei locuinte. 

Pentru interiorul casei dumneavoastra, pentru a schimba aspectul peretilor si a da acesteia un aspect placut si recomfortant, tot ce trebuie sa faceti este sa folositi produsul din gama YAYA de vopsea decorativa.  Veti obtine astfel un aspect impecabil, cu efect visual liniar sau circular. 

In plus, aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate de 1500 de nuante, culoarea care credeti ca se potriveste cel mai bine peretilor casei dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre modul in care se va obtine culoarea dorita, puteti vizita site-ul companiei noastre. 

Alte caracteristici ce fac din acest produs de vopsea decorativa sa fie alegerea ideala pentru planurile dumneavoastra sunt: rezistenta la actiunea factorilor biologici, puterea mare de acoperire, efectul de autocuratare, timp redus de uscare, elasticitate deosebita, etc. 

Informatii suplimentare despre noua gama de produse pentru finisari YAYA, care cuprinde atat tencuiala decorativa cat si vopsea decorativa aflati mai multe accesand adresa noastra de internet: www.tencuialadecorativayaya.ro iar pentru intrebari ne puteti contacta telefonic la numerele: 0722519633; 0729011468.

tencuiala tencuiala decorativa tencuiala yaya vopsea vopsea decorativa