Storel - Marketplace Romania pentru toti comerciantii

Storel Marketplace - promovare si publicitate la standarde internationale

De asemenea, Storel Marketplace ofera furnizorilor si comerciantilor posibilitatea de a-si largi portofoliul de clienti, beneficiind de comisioane reduse. Storel marketplace ofera promovare si publicitate online la standarde internationale si te ajuta sa-ti fidelizezi clientii, indiferent de tipul afacerii tale. 


Transparenta si profesionalismul sunt cuvintele cheie care definesc platforma globala Storel Marketplace. Intra in lumea Storel si convinge-te singur de beneficiile pe care acesta le ofera.


De ce sa faci cumparaturi online

Cumparaturile online au devenit o practica din ce in ce mai raspandita, castigand tot mai multi adepti. Fata de cumparaturile clasice, acestea au o serie de avantaje incepand de la preturile mai reduse ale produselor, pana la reducerea costurilor aferente deplasarii la magazin. Dar cum sa procedezi atunci cand iti doresti sa cumperi produse cosmetice de exemplu, dar ai nevoie si de un corset pentru slabit sau de un tocator de legume ? Raspunsul este simplu. Intri pe Storel.


Storel - magazin online pentru toate gusturile

Platforma globala Storel este un magazin online unde gasesti produse dintre cele mai diverse, de la cei mai mari furnizori. Prin intermediul platformei Storel, ai ocazia sa cumperi produsele tale favorite dintr-un singur loc. Aici gasesti tot ce ai nevoie in gospodarie, de la produse cosmetice si de make up, pana la electrocasnice, produse pentru casa si gradina si produse fitness. 


Pe Storel comanzi cat doresti, platesti o singura data

Pe langa diversitatea de produse oferite, Storel te scapa de problema coletelor multiple, implicit a taxelor de transport la diversi curieri. Poti sa cumperi orice, indiferent de cantitate si platesti o singura data. Reducerile sunt un alt avantaj oferit de Storel. Aici gasesti promotii saptamanale, reduceri de pana la 70% la orice categorie de produse si pachete promotionale de tipul 1 + 1 cadou.

https://www.storel.ro/
magazin online marketplace storel vanzari produse