Stivuitoare la pret redus cu 7,31% pana la 15 ianuarie



Magazinul 2u2me ofera spre vanzare stivuitoare manuale la un pret de 2 232,05 Lei, tuturor acelora interesati de achizitionarea unor astfel de articole. Reducerile aplicate stivuitoarelor de depozit din aceasta perioada au ca scop orientarea clientilor magazinului online 2u2me in sfera diminuarii cheltuielilor si odata cu aceasta sporirea satisfactiei acestora.

Reducerile de preturi  dispun de un grad ridicat al frecventei  la nivelul magazinului si vizeaza indeosebi cresterea gradului de multumire a clientilor sai. Aceasta initiativa de aplicare a discounturilor are la baza atenta preocupare a magazinului in vederea optimizarii achizitiilor cumparatorilor sai la aceste utilaje pentru depozit. Diminuarea cheltuielilor la cumpararea produselor oferite de magazinul 2u2me este ideea cadru ce confera directia principala a activitatii acestuia. Satisfacerea pe deplin a clientilor magazinului online determina organizarea periodica a campaniilor de reduceri majore de preturi.

Stivuitoarele manuale sunt utilaje ce pot servi cu succes la manevrarea diferitelor tipuri de marfuri in depozite. Acestea pot fi achizitionate cel mai adesea la preturi net inferioare motostivuitoarelor ori a electrostivuitoarelor si de asemenea pot fi utilizate cu costuri minine ori zero de intretinere spre deosebire de celelalte doua tipuri de stivuitoare. Ca orice model de stivuitoare, acest tip de stivuitor dispune de un sistem hidraulic ce permite manevrarea marfurilor pe verticala. Stivuitorul manual poate contribui pozitiv la cresterea productivitatii muncii.

Ofertarea stivuitoarelor la o valoare de 2 232,05 Lei este posibila in urma aplicarii unui discount de 7,31% pretului initial. Astfel aceasta actiune vine in sprijinul cumparatorilor magazinuluii online 2u2me in vederea inlesnirii achizitionarii stivuitoarelor manuale. Centrul de interes in cazul  magazinului online 2u2me il reprezinta cresterea rentabilitatii achizitiei pentru clientii sai. Asadar, stivuitoarele manuale se vor situa la acest nivel de pret pana la 15 ianuarie anul curent.

http://www.2u2me.ro/unelte/353-stivuitor-manual.html

stivuitoare stivuitor stivuitoare manuale stivuitoare depozit oferte stivuitoare reduceri stivuitoare