SprintMove Mutari mobila Mutari firme

SprintMove Company este o firma ce ofera ca servicii de baza transport si mutari mobila. Inca din 2007 am oferit clientilor nostri servicii complete, siguranta si profesionalism - ceea ce ne-a adus o rata de recomandare de 99%. 



Ne desfasuram activitatea pe 3 departamente diferite ce diferentiaza 3 sectoare in aceasta bransa:



- Transport si mutari mobila pentru persoane fizice, atat local (in Bucuresti) cat si national in toata tara. Asiguram profesionalism si confideantialitate la fiecare lucrare, dispunand de echipe de baieti profesioniste cu experienta in acest domeniu alaturi de SprintMove.



Mutari firme si relocari sedii pentru persoanele juridice, in aceasi maniera - atat local cat si national. Echipele care participa la aceste tipuri de lucrari sunt instruite special, deoarece aceste relocari sunt mai complexe si in mare masura dispunem de un timp limita pentru executie.



Mutari internationale atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Aceste tipuri de lucrari necesita o pregatire si o stabilire pe plan logistic mai amanuntita, luandu-se in calcul toate aspectele ce determina pretul final al mutarii. SprintMove executa aceste tipuri de mutari internationale oriunde in Europa, iar datorita eficientei pe plan logistic oferim cel mai bun pret.



Pentru stabilirea unui pret cat mai corect, atunci cand exista un volum mai mare ce trebuie transportat, expertul nostru in logistica este pregatit sa se deplaseze la locatia dumneavoastra, serviciu ce este oferit gratuit de catre firma noastra de mutari , pe plan local. 



Pe langa aceste 3 sectoare diferite, oferim servicii anexe precum : depozitare mobila, debarasari mobilier, transporturi speciale, mutari pianine, transport obiecte fragile, etc.



SprintMove Company - Mutam Orice, Oricand, Oriunde 



Tel : 0733.832.111



E-mail : sprintmove@yahoo.ro

mutari mobila mutari firme mutari internationale transport mobila firma de mutari