SONDAJ BERMO GROUP: EXIGENȚELE CLIENȚILOR INTERESAȚI DE APARTAMENTE NOI ÎN BRAȘOV



Compania Bermo Group, dezvoltatorul proiectului Alphaville a realizat un sondaj in randul clientilor care au achizitionat deja o locuinta in noul ansamblu situat pe Str. Carpatilor nr 44 pentru a afla parerea acestora cu privire la noua achizitie, calitatea lucrarilor si modalitatile de finantare oferite. Aproape toti clientii Alphaville s-au aratat preocupati de calitatea executiei si a materialelor folosite de constructor iar trei sferturi dintre ei ei s-au declarat multumiti de pretul la care au achizitionat o locuinta noua in cea mai buna zona rezidentiala a Brasovului realizand astfel alegerea corecta pentru o investitie imobiliara. Va invitam sa urmariti sondajul atasat care reflecta orientarea unui segment important de piata  catre un produs imobiliar premium.

Bermo Group este singurul dezvoltator imobiliar care a lansat anul trecut un proiect de amploare pe piata rezidentiala din zona centrala a Brasovului. Alphaville Brasov a incheiat anul 2011 cu un numar de 52 de unitati vandute (in numai 6 luni) iar succesul proiectului se confirma si prin ritmul sustinut al vanzarilor din luna ianuarie 2012 cind au fost contractate alte 7 unitati. Vanzarile au demarat inca din faza de ridicare a structurii celor doua cladiri in vara anului trecut, in acea etapa clientii avand posibilitatea sa-si personalizeze spatiul interior al locuintei. De asemenea, Alphaville Brasov a oferit mai multe variante de contractare: rezervare de numai 2500 euro, avans de 15% la turnarea placii de nivel peste apartament si restul de plata la livrare,  rate direct la dezvoltator cu finantare personalizata in functie de posibilitatile fiecarui client si de asemenea, posibilitatea de a contracta cu 5% avans un apartament printr-un credit Prima Casa pre-aprobat pe baza antecontractului cu obtinerea ulterioara a unei Promisiuni de garantare de la  FNGCIMM pentru locuinta in constructie. In prezent cele 90 de apartamente din Alphaville sunt in curs de finisare fiind pregatite pentru predarea la cheie in primavara acestui an.

 

CONCEPTUL DE CALITATE BERMO

Bermo Group a introdus cateva inovatii pe piata locuintelor noi din Brasov. Apartamentele din Alphaville beneficiaza de un grad sporit de confort fonic si termic datorita peretilor dubli de zidarie prevazuti si cu un strat de izolatie de vata minerala, intre apartamente si in zonele comune cu casa scarii. Pe fiecare nivel s-au utlizat sape flotante cu izolatie in pardoseala. Termosistemul exterior are o grosime de 15 cm si reduce pierderile de caldura cu inca 30% fata de o izolare clasica de 10 cm..  La toate acestea se mai adauga si avantaje precum : compartimentare interioara din zidarie usoara, centrala termica individuala, servicii aftersales prin care se ofera suport si dupa perioada termenelor de garantie. Noul ansamblu Alphaville va fi gestionat prin intermediul unei Asociatii de proprietari care nu va percepe taxe de management imobiliar, cheltuielile comune fiind similare cu cele de la un bloc obisnuit.

 

PRIMUL APARTAMENT COMPLET FINISAT

In luna ianuarie 2012 clientii Alphaville au putut viziona primul apartament complet finisat. Va invitam sa accesati acest link pentru galerie foto: galerie-foto/saptamana-3/. Pentru informatii actualizate vizitati www.alphaville.ro

apartamente noi in brasov prima casa pret corect 2 camere de vanzare 3 camere de vanzare