Somproduct ofera 60 de zile de testare pentru saltele de pat si multe alte avantaje

In aceasta toamna, la Somproduct ai parte de o multitudine de oferte extrem de avantajoase. Astfel, iti poti redecora dormitorul complet cu noile paturi, saltele de pat, accesorii, canapele si alte tipuri de mobilier, beneficiind de calitatea si eleganta unor modele de lux la preturi accesibile si insotite de oferte irezistibile. In plus, ai 60 de zile timp de incercare a oricarei saltele.



Pe site-ul companiei vei descoperi o colectie extrem de diversificata de paturi, de la modele tapitate cu piele naturala, ecologica si stofa, la modele din lemn de fag, stejar, frasin sau nuc si pana la modele rabatabile sau din metal. Indiferent care sunt preferintele tale, la Somproduct vei gasi eleganta, stil, calitate si finisaje perfecte la preturi extrem de accesibile. In plus, pentru fiecare saltea cumparata primesti 2 perne cadou, iar pentru orice pat cumparat impreuna cu o saltea, primesti un bonus suplimentar de 200 de lei. Ai parte de livrare gratuita si, de asemenea, poti achita produsele cumparate prin carduri platibile in 12 rate lunare de la BCR, Alpha Bank, Credit Europe, Raiffseisen, CardAvantaj, StarBt si BRD.



Si pentru ca un pat frumos necesita o saltea comfortabila, la Somproduct ai parte de o colectie de saltele  menita sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Poti alege dintre modelele de saltele de pat ortopedice cu arcuri sau cu arcuri individuale, saltele Memory, Cocos, din latex sau cu spuma, saltele pentru copii, americane sau fara arcuri. In plus, perioada de testare a oricarei saltele achizitionate este de 60 de zile. Somproduct a ales sa ofere un timp atat de mare de testare pentru a oferi clientilor posibilitatea de a aprecia compatibilitatea cu propriul stil de a dormi si de a observa efectele pe care le are salteaua asupra activitatii de peste zi printr-un somn profund si care ofera corpului confort maxim.



Incearca si tu calitatea ireprosabila pe care Somproduct ti-o ofera si descopera un univers al mobilierului de dormitor in care doar cele mai frumoase vise pot aparea.



Despre Somproduct



Somproduct se axeaza pe combinatia dintre calitate si simt estetic deosebit. Produsele sale pot fi vazute, comparate si comandate foarte simplu din magazinul online al companiei iar mare parte din ele pot fi testate in showroom-ul din Bd. Ghencea. Venind in permanenta in intampinarea nevoilor clientilor sai, Somproduct ofera acestora beneficii imbatabile: posibilitatea de testare a saltelelor timp de 60 de zile, livrare gratuita la domiciliul clientului, posibilitatea achizitonarii in rate cu carduri de la 7 dintre cele mai importante banci din Romania, precum si oferte extrem de avantajoase.



 



Powered by SEOmonitor