Solutiile de motivare Cheque Dejeuner sustin conceptul Work Life Balance.

Tichetele de masa, cadou, de vacanta, de cresa sau sociale emise de Cheque Dejeuner sunt instrumente ce aduc o serie de beneficii consistente atat angajatorului cat si angajatului dar si familiei acestuia.

Acordarea tichetelor de masa este o masura ce vine in sprijinul angajatilor reprezentand echivalentul unei mese zilnice. In calitate de beneficiari de tichete de masa Cheque Dejeuner, angajatii au acces la meniuri special concepute pentru ei de restaurantele din programul Cheque Meniu (meniuri in valoarea unui tichet si meniuri in valoarea a doua tichete de masa: www.cheque.ro/meniu-pranz-cheque/)

Tichetul Cadhoc este cadoul modern din fiecare zi sau din preajma Sarbatorilor, pentru angajati, pentru familie, pentru colaboratori. Angajatii le pot cheltui in magazine de toate tipurile, avand posibilitatea sa isi aleaga ei insisi cadoul din partea firmei.

Tichetele de cresa vin in sprijinul salariaþilor cu copii de pânã la 2 ani care isi reiau activitatea profesionala în locul concediului de îngrijire a copilului. Angajatii vor beneficia de salariul plus gratuitatea substantiala (370 lei lunar) pentru achitarea cresei copilului asigurand astfel confortul atat de necesar in viata de familie.

Tichetele de vacanta – pot fi oferite ca bonus sau prima de vacanta incurajand angajatii sa se bucure de concediu alaturi de cei dragi. Astfel se vor intoarce la serviciu cu forte proaspete si un tonus care se va vedea in performanta lor.

Pentru angajatorii implicati in motivarea angajatilor, Cheque Dejeuner pune la dispozitie o solutie eficienta: Clubul Cheque Dejeuner. Astfel ca pentru o cina la restaurant cu familia, pentru distractia copiilor intr-un spatiu de joaca, pentru achizitionarea unor produse pentru casa, afacerea sau timpul liber, salariatii care utilizeaza tichete Cheque Dejeuner beneficiaza de ofertele speciale ale Clubului. Clubul ofera discounturi  importante de pana la 50% (www.cheque.ro), dar si premii lunare in tichete cadou (www.cheque.ro/jocuri-si-concursuri).

Implicarea Cheque Dejeuner in dezvoltarea si motivarea propriilor angajati a fost premiata cu locul al II-lea, la categoria 100 – 250 de angajati in cadrul “Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor” organizata de Dynamic Human Resources. Proiectul “Copiii – Zambetele din viata noastra” cu care compania noastra s-a inscris in competitie s-a facut remarcat prin evenimentele organizate pentru parinti si copii cu scopul ca acestia sa petreaca cat mai mult timp de calitate impreuna. De asemenea Cheque Dejeuner a primit premiul special al juriului pentru cea mai mare medie obtinuta la feedback-ul dat de angajati.

cheque dejeuner tichete tichete de masa cadou oferte speciale work life balance angajati motivati