Solutii practice de preventie a fraudei in Romania



Desi tentativele de frauda online s-au injumatatit anul trecut, piata din Romania este in continuare extrem de afectata de fenomenul de frauda, intrucat odata cu instabilitatea economica a crescut si creativitatea metodelor de fraudare a societatilor comerciale. Mai mult, companiile intampina din ce in ce mai multe obstacole in recuperarea de creante de la parteneri si clienti, riscand sa ajunga la pierderi financiare substantiale si la reducerea numarului de clienti din portofolii. Expo Media propune solutii practice si inovatoare de preventie a fraudei si de eficientizare a creditelor si colectarii de creante, invitand comunitatea locala de afaceri la cea de-a doua editie a evenimentului “Credit & Collection and Fraud Prevention Conference”, eveniment ce va avea loc in data de 31 martie 2011, in incinta hotelului J.W. Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

Subiectele dezbatute in cadrul editiei de anul acesta vor evidentia instrumente de stimulare a eficientei financiare a organizatiilor, concentrandu-se pe strategii de Credit si Collection si instrumente practice anti-frauda. Printre topicurile abordate se numara : probleme curente de preventie si management al fraudei in Romania, metode de impiedicare a fraudei de identitate pentru creditorii financiari si non-financiari, instrumente revolutionare si sigure de plata, precum si implicarea cetatenilor romani in lupta impotriva fraudei.

Speakerii celei de-a doua editii a conferintei sunt experti de varf ai domeniului, precum: Aura Cadiş - Managing Consultant, Horváth & Partners, Ruxandra Andrei - Director Adjunct FinZoom.ro,  Ana Sebov - Manager, PricewaterhouseCoopers Romania, Dorin Constantin - Seful Departamentului de Combatere a Fraudei, Allianz Tiriac, Kemal Özmen - Director, PricewaterhouseCoopers Romania, Ionel Dima – Vicepresedinte, AVUS Group si Radu Niculiu - Director al Departamentului de  Prevenire a Fraudei, Vodafone Romania. 

Pentru inscrierea la conferinta de business va rugam sa trimiteti un email catre laura.popescu@expomedia.ro. Costul individual de participare la eveniment este de 150 Euro + TVA. Informatii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe www.conferinte.ro.

“Credit & Collection and Fraud Prevention Conference”se bucura de sustinerea partenerilor: PricewaterhouseCoopers Romania, Advantage Software Factory, Customer Service School, DNA Solutions, precum si a partenerului strategic ASEBUSS.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului, Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicatie si competenta. Pentru mai multe informatii despre compania Expo Media, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.


collection frauda creante expo media