Silver Antique, Zilele Argintului la Brasov, 17-19 august



Metal pretios cu o amprenta puternica in evolutia umanitatii, influenteaza din cele mai vechi timpuri viata sociala, culturala si economica a lumii. Din antichitate si pana in epoca moderna, argintul are o vasta utilizare:  de la monezi, arme si obiecte decorative, el patrunde in domenii precum electrotehnica si electronica, fiind bun conducator de electricitate sau chiar in medicina. 

Argintul este printre primele metale folosite de oameni iar piata manufacturãrii argintului este extrem de variata in toate culturile lumii.

Istoria argintului in obiecte de arta, la Silver Antique 17 - 19 august, Galeriile Corona Brasov.

La Galeriile Corona gasiti obiectele decorative din argint ce reprezinta cadouri de calitate si piese de coletie chiar si pentru cel mai exigent cumpãrator. 

De al miniaturi, bijuteri, servicii de masa, obiecte decorative, casete de bijuterii, pandantive, sfesnice, sticlute de parfum, bastoane accesorizate cu argint, fructiere, rame de fotografi, carti ale caror coperti sunt decorate cu pretiosul metal, monezi, toate va asteapta la Targul Colectionarilor de Argint 17 - 19 august, Galeriile Corona Brasov, in Piata Sfatului. 

Echipa noastra va intelege placerea de a detine o piesa cu adevarat minunata de argint si recunoaste dificultatea deciziei de a cumpara dintr-o oferta atat de variata. De aceea, Zilele Argintului la Galeriile Corona va aduc mai aproape de pasiunea dumneavoastra pentru pretiosul metal. Va invitam intr-o lume stralucitoare si aparte, printre obiecte cu adevarat pretioase.

Va oferim posibiliatea de a achizitiona un obiect deosebit pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi, dintr-o colectie de neegalat prin varietatea pieselor dar si a stilurilor artistice: Art Nouveau, Art Deco si chiar handmade. Toate produsele sunt atent selectate iar starea si calitatea lor sunt in cele mai bune conditii.

Silver Antique, 17 - 19 august, este o comoara pentru colectionarii pasionati de argint si bijuterii de epoca. Daca sunteti in cautarea unei piese din argint in miniatura, potrivita pentru a fi facuta cadou sau doriti sa faceti o investitie intr-o piesa deosebita, demna de o achizitie de muzeu, echipa noastra va consiliaza pentru a face alegerea perfecta. La Galeriile Corona incursiunea in lumea antichitatilor este o experienta pretioasa.

Galeriile Corona

Piata Sfatului 12 -14, 

Brasov, Romania, 500025

T: +40 (746) 122 220 

E: galeria.corona@yahoo.com

W: www.galeriilecorona.ro

argint bijuterii antichitati galeriile corona mobilier antic