MIDOCAR sustine proiectul 412 x 4 COPACI DE PLANTAT



MIDOCAR gazduieste o parte dintre trunchii de copaci integrati in proiectul manifest 412x4 COPACI DE PLANTAT. Acestia au fost asezati in fiecare dintre cele doua showroom-uri din Bucuresti – MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan.

Proiectul 412 x 4 COPACI DE PLANTAT este rezultatul muncii sculptorului Virgil Scripcariu si arhitectului Serban Sturdza.

In anul 2006 cei doi au fost martori la taierea unei livezi de 412 ciresi in rod, pentru a face loc unui complex comercial intr-un cartier din Bucuresti. Acestia si-au propus sa realizeze un proiect manifest prin care sa impulsioneze publicul sa planteze patru copaci pentru fiecare pom taiat, asa cum prevedea legislatia aflata in vigoare in anul 2006 (Art. 6 Hot. 10 din 25.01.2001).

MIDOCAR intentioneaza sa sustina acest proiect si prin plantarea de copaci, astfel incat sa contribuie intr-un mod activ la atingerea obiectivelor artistilor.

Mai multe informatii despre proiectul 412 x 4 COPACI DE PLANTAT se pot afla de pe site-ul oficial al acestuia: www.412x4.ro

Prin implicarea in aceasta actiune MIDOCAR militeaza pentru adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu. Audi si Volkswagen au dezvoltat si implementat de-a lungul timpului tehnologii prin care sa reduca impactul autoturismelor asupra mediului, atat in timpul procesului de productie, cat si pe durata utilizarii lor.

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piata din Romania. In prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, MIDOCAR comercializeaza autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfasoara in Bucuresti in cele doua locatii MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan si in orasul Buzau, la MIDOCAR Buzau.

responsabilitate mediu MIDOCAR 412x4 copaci