Regina Sara Ryan revine in Romania 31 mai 11 iunie

REGINA SARA RYAN este scriitoare, editor si conduce seminarii in SUA, Canada si Europa. Munca ei este apreciata prin faptul ca aduce in prim plan, in toate conferintele pe care le sustine, importanta rolului pe care-l joaca femeile in trezirea spirituala a umanitatii.

Regina conduce seminarii si retreat-uri pe teme de aprofundare a traditiilor spirituale, sanatate holistica, relatii de cuplu si autocunoastere si este autoare a numeroase carti. 



Va informam de agenda evenimentelor cu ocazia acestei vizite, pregatite de Good Company.                        



1-3 Iunie: Pelerinaj la o manastire din Dobrogea cu un grup de femei, intr-un 'retreat'  cu tema "Puterea si Intelepciunea femeilor aflate pe o cale spirituala".
4 Iunie, orele 19.00 - 21.00: Intalnirea Good Company de la Seeds for Happiness. Tema serii va fi "Prietenii spirituali - un izvor de invatatura, inspiratie si comuniune"
7 Iunie, orele 19.00 - 21.30: Seara de film si dialog cu Regina la centrul Seeds for Happiness. Vom prezenta si comenta filmul Darshan.
8 Iunie, orele 19.00 - 21.00:” Despre rugaciune, sacru, atentie si momentul prezent cu Regina”, introducerea seminariilor sustinute de Regina in weekendul urmator 

9 Iunie - Workshop-ul "Roaga-te primejdios" , despre rugaciunea care transforma
10 Iunie - Workshop-ul "Invitatie catre Aici si Acum", despre posibilitatea zilnica de a imbratisa o practica autentica

“Cum ar fi daca viata mea ar fi regandita ca un pelerinaj? Cum ar fi daca as alege in mod deliberat, sa imi revizuiesc necesitatile pentru a trai mai simplu, cu mai putine poveri? Cum ar fi daca mi-as alege compania de calatorie dintre cei care stiu ca m-ar mentine treaza si alerta din cauza spiritului lor inalt si a dedicarii lor?

Cum ar fi daca mi- as onora tovarasii de drum pentru ca sunt dintre cei care au ales sa tina acest drum chiar daca, pe alocuri, se mai impiedica sau nu, sau chiar daca privelistea nu este intotdeauna pe gustul lor?

Cum ar fi daca as merge oriunde, la aprozar sau la sfantul Graal, cu aceeasi atentie catre pasii pe care ii fac si cantand numele lui D-zeu pe drum? Cum ar fi daca as considera tot ceea ce mi se intampla pe acest drum ca fiind un potential dar, gratie, miracol si antrenament catre o inima mai frageda?"

Regina Sara Ryan – in cartea Igniting the Inner Fire

Regina Ryan spiritualitate seminarii pelerinaj