Retroboutique, o pravalie cu dichis

Obiecte vechi gasesti in orice talcioc, dar preturile (si chiar calitatea) lasa, nu de putine ori, de dorit. Astfel ca, pentru iubitorii lucrurilor cu patina care evoca stralucirea si eleganta vremurilor de demult, locatiile de vizitat sunt destul de greu de gasit. Un astfel de loc este Retroboutique, un magazin online care te duce intr-o lume plina de povesti, povestea lucrurilor care asteapta sa isi gaseasca noi stapani care sa le aprecieze la adevarat lor valoare.

De altfel, orice epoca se poate mandri cu un set de valori in orice domeniu, iar stilul vintage are principalul avantaj ca iti atrage atenia asupra acelor lucruri, idei si tendinte care au trecut proba timpului si care probabil vor fi apreciate mereu.

Retroboutique se mandreste cu faptul ca fiecare client devine un prieten al acestui loc special in care fiecare obiect pus in vitrinele online spre vanzare este incarcat de semnificatii si are o poveste proprie, aparte. Cand cumperi un lucru care are o oarecare vechime, cumperi mai mult decat un produs, ii cumperi povestea pe care o adopti si o imbogatesti cu propriile tale capitole.

Magazinul online Retroboutique isi improspateaza permanent stocul oferind in acest moment o gama destul de larga de produse organizate in 10 categorii: mobilier si mic mobilier, perdele si draperii, tabouri, decoratiuni, ceasuri, corpuri de iluminat, perne decorative, oglinzi si obiecte pentru masa. Daca nu gasesti ceea ce cauti, esti invitat sa revii frecvent pe acest site pentru ca poti avea surpriza sa gasesti in rubrica de noutati ceea ce cauti poate de multa vreme, iar in categoria de promotii obiecte valoroase la preturi foarte atractive.

Produsele sunt selectate de specialisti, sunt de calitate si raspund cerintelor legate de functionalitate, rezistenta si mai ales autenticitate. Aceste produse pot fi vazute si in diverse magazine din tara, insa pentru un timp limitat.

Doritorii si cumparatorii se bucura de intreg sprijinul echipei Retroboutique. Desi magazinul ofera produse vintage, face acest lucru folosind facilitatile moderne ale comertului, respectiv plata prin card si transportul rapid prin curier in conditii de maxima siguranta. Iar pentru cei ce iubesc acest stil, dar nu stiu exact ce si cum sa combine, echipa Retroboutique vine cu idei si sfaturi care vor aduce in orice incapere atmosfera anilor frumosi ai trecutului.

Retroboutique este unul dintre primele magazine virtuale de tip retro care devine tot mai vizibil si mai apreciat in online-ul romanesc, o dovada fiind si miile de fani ai paginii de Facebook.

Powered by SEO monitor