Sfaturi La Cumpararea Unui Carucior De Tip Umbrela



 Un carucior de tip umbrela este mult mai usor de depozitat, manevrat, este pliabil, si in plus, mult mai ieftin decat orice alt tip de carucior existent pe piata.

 

Daca tot a venit vorba de preturi, va putem spune ca un carucior de tip umbrela este in jur de 300-400 RON. Pretul depinde foarte mult de producatorul caruciorului, dar si de accesoriile care sunt incluse in pachetul ce contine caruciorul. Unele carucioare vin cu plasa de insecte care sa il protejeze pe cel mic de intepaturile albinelor sau tantarilor, cu un buzunaras unde mamica isi poate pune telefonul mobil, cu o tavita unde cel mic poate manca, cu un lacas special pentru biberonul copilului si cu multe alte accesorii.

 

Carucioarele de tip umbrela sunt create pentru copii care au implinit deja 6 luni; acest lucru este important de mentionat pentru ca inainte de 6 luni, micutii nu isi pot tine singuri capul, iar scaunul unui astfel de carucior este creat exclusiv pentru cei care pot sa isi tina capul. Exista si scaune care se pot lasa total pe spate, insa aceste scaune costa foarte mult, situatie in care este mai bine sa cumparati un alt tip de carucior decat sa luati doar scaunul in sine pentru a-l monta pe un carucior de tip umbrela.

 

De asemenea, carucioarele de tip umbrela sunt dotate cu frane, care sunt actionate atunci cand caruciorul intalneste un obstacol in cale, peste care nu trece pentru a evita disconfortul pe care i l-ar produce celui mic. Franele se pot activa si manual, atunci cand mamica sau persoana care il plimba pe cel mic cu caruciorul doreste acest lucru. Franele trebuie actionat in mod obligatoriu manual atunci cand mamica il ia sau il pune pe cel mic in carucior, indiferent ca se afla la ea in sufragerie sau intr-un parc. Verificati asadar ca acel carucior pe care il doriti sa aiba frane functionale.

 

Un alt lucru ce trebuie luat in calcul este ca manerul caruciorului sa va vina in jurul taliei sau mai jos, niciodata mai sus.

 

In final, caruciorul trebuie sa fie realizat din materiale ecologice, si care pot fi spalate cu usurinta. Carucioarele de tip umbrela foarte ieftine nu prezinta o imbracaminte pentru scaunul caruciorului, de aceea va recomandam sa cautati un carucior care vine cu o imbracaminte specifica, si care se poate spala la masina de spalat.

carucior carucioare copii carucioare ieftine copii carucioare standar carucior nichiduta