Sfaturi in achizitionarea unui carucior

De regula primii pasi, pe care il face un copil, reprezinta lucrul care umple inima fiecarui parinte de fericire si implinire. O data cu primii pasi, cel mic pare sa-si castige o independenta de care se va bucura pentru tot restul vietii. Insa, desi a inceput sa mearga, cel mic nu va rezista distante lungi si va cere in mod automat ajutorul unui parinte pentru a se deplasa.
De aceea, orice parinte, stie ca incepand cu aceasta perioada din viata celui mic un carucior primii pasi este indispensabil fiecarei familii. Primele lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand veti achizitiona un carucior primii pasi sunt usurinta cu care acesta se poate manevra si rezista sa in timp.
Principalele tipuri de carucioare primii pasi existente pe piata sunt:
• Carucior clasic cu landou;
• Carucior 2 in 1, 3 in 1 sport sau landou;
• Carucior sport potrivit pentru toate tipurile de teren, cu trei roti;
• Carucior pliabil plat;
• Carucior pliabil de tip umbrela;
• Carucioare duble sau triple pentru gemeni si tripleti.
Momentul cumpararii unui carucior, de orice fel, fie ca este carucior primii pasi sau carucior 2 in 1, trebuie sa vina ca raspuns al catorva intrebari pe care orice parinte si le va pune.
Daca vreti sa cumparati un carucior primii pasi pe care sa il folositi ulterior si in momentul maririi familei cu inca un membru, atunci rezistenta caruciorului trebuie sa fie principalul atribut.
Daca folositi mijloacele de transport in comun mai des, decat ati folosi o masina personala, atunci caruciorul trebuie sa fie construit dintr-un material usor, care sa nu va supuna la adevarate eforturi fizice. Acesta trebuie sa se plieze si sa se desfaca cu usurinta pentru a nu irosi timp si a evita corvoada reglarii caruciorului, mai ales in zonele aglomerate. In cazul in care va este mai la indemana sa folositi masina personala, trebuie sa va ganditi la spatiul pe care acesta il va ocupa in portbagajul dumneavoastra, lasandu-va loc si pentru cumparaturi.
Daca timpul pe care cel mic il va petrece in carucior este destul de mare, atunci ar fi indicat ca acesta sa fie unul convertibil si cu un design destul de avansat incat sa ii permita confortul.  In cazul in care caruciorul va fi folosit in principal pentru plimbarile in aer liber, in parcuri, trebuie acordata o atentie mare sistemului de franare. Acesta trebuie sa fie robust, rezistent insa destul de usor de folosit de catre parinti.

carucior carucioare carucioare copii carucioare primii pasi carucioare 2 in 1