SexShopLand iti spune ce parere au de fapt oamenii despre jucariile erotice



 

Majoritatea oamenilor nu folosesc jucarii sexuale: Gresit ! Sexshopland.ro va spune ca multi oameni respectabili folosesc jucarii pentru adulti, considerand acest lucru ceva normal. Folosind o jucarie de adult nu inseamna ca esti „ciudat” sau ca nu iti merge relatia asa cum ar trebui. Pur si simplu va ajuta sa va distrati mai mult in dormitor! Nu trebuie sa impartasiti acest lucru cu prietenii, seful sau mama. Preferintele dvs intime sunt doar pentru dvs!

 

Jucariile sexuale sunt doar pentru masturbare. In timp ce jucariile pentru adulti sunt de obicei utilizate pentru masturbare, multe cupluri se bucura folosindu-le impreuna, indiferent daca acestia sunt de sex feminin sau masculin, heterosexuali sau homosexuali. De obicei, aceste cupluri sunt open-minded si au cu adevarat incredere unul in celalalt.

 

Partenerul dvs se va simti prost, daca incepeti sa utilizati o jucarie sexuala. Sunteti emotionat ca daca veti aduce o jucarie de la sex shop in dormitor veti rani sentimentele partenerului? O jucarie sexuala poate oferi un orgasm, dar nu poate sa va spuna ca va iubeste. Un obiect nu este un substitut pentru o persoana reala. Daca iubitul dvs are aceasta teama, ea este nefondata. In cele mai multe cazuri o buna comunicare este cheia unei relatii reusite. Specialistii de la Sexshopland.ro va sfatuiesc sa vorbiti deschis despre aceste lucruri.

 

Jucariile sexuale pot fi periculoase din punct de vedere fizic. In niciun caz! De fapt, acestea pot avea efecte pozitive asupra sanatatii sexuale. De exemplu, multi medici si terapeuti recomanda jucarii de la sex shop pentru femeile care au probleme in a ajunge la orgasm. Vibratoarele pot stimula fluxul de sange, asa cum toate femeile pot beneficia de exercitiile Kegel sau bilele Kegel pentru tonifierea muschilor pelvieni. Masajul de prostata reduce riscul de cancer de prostata, disfunctiile erectile si urinarea frecventa pe timp de noapte. In cele din urma, orgasmele ajuta sa traiti mai mult si sa aratati mai tineri. Cine nu ar vrea asta?

 

Daca utilizati jucarii sexuale prea mult, nu veti mai avea un orgasm cu partenerul. Daca partenerul dv are aceasta teama, includeti-l intr-un nou program sexual: incercati diverse pozitii, jucarii noi de la sex shop, crearea unei atmosferi romantice cu lumanari si uleiuri parfumate.

 

Daca relatia dvs este sanatoasa, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa aveti nevoie de o jucarii sexuale. Suneti intradevar foarte norocos. Cu toate acestea, cine nu ar vrea sa faca relatia chiar mai puternica si plina de experiente noi?

 

Sexshopland.ro este locul unde fanteziile devin realitate. Incercati jucarii sexuale pentru o viata sanatoasa dar si bine condimentata.

 

 

sex shop sexshop lenjerie erotica vibratoare