Servicii moderne de Transport Mobila

Uneori spatiul in care locuim sau lucram devine insuficient si ne dorim un mediu nou. Este un alt inceput si suntem entuziasti doar ca ne-am dori ca toate lucrurile sa se teleporteze din locul actual la noua adresa. Se poate rezolva apeland la o firma de mutari mobila specializata in astfel de operatiuni.

Care este procedura? Contactati-ne prin mail ( contact@moveup.ro) sau telefonic (0732 025 355 ) si sosim in cel mai scurt timp pentru a face o evaluare a costurilor si o schita logistica a evenimentului.

Cat dureaza mutarea? De la operatiuni de 1-2 ore, care sunt cele mai simple, se poate ajunge la mutari de durata, pana la 2-3 zile sau chiar mai mult.

Care sunt costurile? Pentru acest segment de piata nu se pot da preturi standard. Totul variaza si se calculeaza in functie de volumul mutat, fragilitatea si greutatea obiectelor, dificultatea cailor de acces, numarul persoanelor necesare pentru manipulare etc.

Companiile de mutari sunt echipele de care avem nevoie toti in astfel de situatii. Au oferta de servicii flexibila, astfel ca punem alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului nostru.

“Venim la dumneavostra acasa si facem o evaluare gratuita. Apreciem numarul de cutii necesare, obiecte dificile de mutat, facem un plan de mutare al obiectelor si stabilim unde trebuie amplasate la noua adresa, facem o diferentiere daca nu se muta toate lucrurile din acel sediu, estimam numarul de oameni si ce masini ne sunt utile” declara domnul Daniel Ene - Managerul Genaral MoveUp.

Totul se simplifica acum. Echipele lucreaza cu o gama larga de produse de impachetat, pentru ca totul sa fie transportat in siguranta.

“In ziua stabilita echipa soseste la punctul de lucru initial, impachetam si mutam la noua adresa, unde despachetam, montam si aranjam toate obiectele pe locurile dorite de client. Acesta o sa se simta musafir in casa lui” spune  Managerul General al MoveUp.

Este important sa stim cum vor fi aranjate lucrurile in noua adresa pentru a face mai eficient procesul de mutare. Planul trebuie sa fie unul bine elaborat si cu masuratori precise.

Timpul este foarte important in acest proces pentru ca ne dorim ca totul sa se resolve foarte repede. Lucrarea, in functie de marime, se poate face intr-o zi, doua sau mai multe. Depinde de distanta, trafic, pretentiile fiecaruia si de complexitate lucrarii. Echipele lucreaza cu o gama larga de produse pentru impachetat.

Putem face singuri o estimare a costului accesand site-ul companiei de Transport Mobila Moveup si completanand un formular. Doar ca trebuie sa luam in calcul si structura imobilului , de exemplu daca are sau nu are lift, in acest din urma caz pretul final este mai mare. Pentru servicii de transport mobila al caror pret nu poate fi stabilit telefonic, un specialist in mutari poate veni personal pentru a evalua si oferi un pret final.

Relocarea unei firme se diferentiaza de cea a persoanelor fizice prin volum, distanta, persoanele implicate, deaceea este importanta o intreaga strategie. De regula companiile aleg sa se mute in weekend sau in afara orelor de program pentru a nu-si perturba activitatea.

Prin Departamentul de Logistica firma MoveUp efectueaza operatiuni de mutari firme si Relocari Corporate la cele mai inalte standarde.

Garantam integritatea bunurilor si confidentialitatea informatiilor.

 

Apeleaza cu incredere la serviciile MoveUp – Making your move easy!

Transport Mobila Mutari Mobila Mutari Firme Transport Mobilier Mutari Mobilier