Servicii de curatenie profesionala pentru firmele din Bucuresti

Externalizarea serviciilor de curatenie catre o firma de curatenie profesionala reprezinta alternativa optima atunci cand doriti sa reduceti costurile alocate acestei activitati, dar sa beneficiati in continuare de un nivel de calitate superior.



In majoritatea situatiilor, detinerea unui personal de curatenie angajat inseamna costuri mai mari pentru firma dumneavoastra prin plata salariilor si asigurarea consumabilelor si echipamentelor de lucru necesare. Un angajat va solicita perioade de concediu, zile libere, iar daca nu detineti cel putin o mica echipa, atunci curatenia firmei va avea de suferit.



Din dorinta de a reduce costurile, unele firme, in principal cele mici, pot recurge chiar la atribuirea sarcinilor de curatenie angajatilor care nu sunt pe posture de curatenie. Aceasta constituie o greseala deoarece nu doar veti crea tensiuni si nemultumiri in randul acestora, dar veti influenta si productia, iar rezultatele curatenie vor fi intotdeauna de slaba calitate.



Daca ne referim la nivelul calitativ al serviciilor prestate, un angajat nu va poate oferi nivelul de curatenie asigurat de catre o firma de curatenie profesionala si responsabila.



De cele mai multe ori, angajatii responsabili de curatenie nu sunt instruiti in asigurarea curateniei profesionale, ceea ce poate duce la aparitia unor evenimente nedorite precum accidente de lucru, degraderea anumitor suprafete sau bunuri.



O curatenie desavarsita intr-o firma contribuie la formarea unei imagini pozitive atat in perceptia clientului, cat si a personalului de lucru.  Conditiile de lucru, la birou si nu numai, depind si de acest aspect. Veti avea angajati mai fericiti, care vor lucra cu o placere mai mare, iar firma va avea numai de castigat.



Clientii isi vor aminti cu placere de vizitele la sediul dumneavoastra si vor avea o parere buna despre dumneavoastra, va vor acorda mai multa incredere si astfel vor fi mai disponibili la incheierea unei colaborari.



Suntem o firma de curatenie specializata in servicii de curatenie profesionale pentru companiile din Bucuresti si judetul Ilfov. Ne putem ocupa de curatenia si intretinerea spatiilor de birouri, asigurarea curateniei inainte si dupa anumite evenimente, curatenia spatiilor medicale, curatenie dupa constructor, curatarea profesionala a mochetei, a mobilierului, a suprafetelor nobile.



Clientii nostri sunt companii si institutii cu spatii de la cativa zeci de metri patrati pana la cateva mii de metri patrati. In portofoliul nostru veti gasi hoteluri, cabinete medicale, firme de birouri, institutii publice si multe altele.



Dispunem de o echipa calificata in servicii de curatenie, suntem atenti la detalii si ne organizam programul astfel incat sa nu perturbam activitatea clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita angajatilor nostri, le acordam training-uri periodice, ii motivam atat financiar cat si sub aspect organizatoric si al conditiilor de lucru. Ne dorim pe aceasta cale ca acestia sa isi iubeasca munca si sa ofere o calitate ridicata clientilor.



Folosim echipamente si consumabile adaptate suprafetelor de lucru si utilizam sistemul culorilor pentru un nivel optim de igiena. Punem accent pe impactul ecologic al activitatilor noastre astfel ca utilizam doar produse ecologice, biodegradabile. Consumul de energie electrica al echipamentelor noastre este de asemenea foarte redus, toate fiind de noua generatie.



Abonamentele noastre de curatenie sunt personalizate conform cerintelor exprimate de client si ale necesitatilor spatiului. Intotdeauna vom oferi cel mai inalt nivel de calitate cu preturi minime.

firma de curatenie firma curatenie Bucuresti servicii de curatenie firme de curatenie firme curatenie Bucuresti