SendSMS.ro lansează o activitate RPA pentru UiPath Studio

Cum ar fi să configurezi un robot care să îți scutească angajații de munca minuțioasă și repetitivă? De la acest vis a pornit dezvoltarea și implementarea Automatizării Robotizate a Proceselor (RPA). Astăzi, poți configura relativ ușor un robot care să trimită – via SMS, de exemplu – alerte, notificări, remindere, documente sau coduri unice clienților, colegilor sau colaboratorilor.

SendSMS este prima companie din Romania care lansează un modul de conectare cu RPA de la UiPath – în prezent cea mai prietenoasă platformă de Automatizare Robotizată a Proceselor.

SendSMS.ro, prima platformă de notificări multichannel din Romania, are peste 12 ani de experiență în domeniul notificărilor prin SMS și prin aplicații tip chat (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, Google RCS, WeChat).

Automatizează-ți comunicarea și procesele cu sendSMS.ro și UiPath!

Automatizezi comunicarea și procesele afacerii tale prin trimiterea de mesaje SMS către orice număr de telefon mobil din Romania și din alte 170 de țări, utilizând roboții UiPath.

Poți trimite SMS-uri simple sau în bulk, cu o rată de succes de livrare de 99,99%.

SMS-urile se trimit instantaneu, sunt rentabile și mesajele ajung direct în „buzunarul” destinatarilor, căci toată lumea are smartphone-ul aproape.

Automatizează-ți comunicarea și procesele cu SendSms.ro și UiPath!

Orice afacere interesată de creștere trebuie automatizată.

Secretul succesului unei afaceri nu constă în a munci din greu, ci în a munci inteligent. În lumea conectată de astăzi, fluxurile de lucru digitale și inteligența artificială simplifică și eficientizează procesele de afaceri și tranzacțiile.

Indiferent de domeniu – comerț online, banking, lanț de aprovizionare, linii de asamblare din fabrică, sănătate, BPO, telecomunicații, HR, marketing – Automatizarea Robotizată a Proceselor (RPA) aduce multiple beneficii, mai ales când este implementată pentru sarcinile repetitive, simple și consumatoare de timp:

  • Costuri reduse
  • Procentaj de erori minimizat
  • Scalare mai rapidă
  • Generare mai rapidă a ROI-ul
  • Lansare rapidă a unui nou serviciu sau departament
  • Creșterea Satisfacției Angajaților
  • Experiență îmbunătățită a clienților

Un robot lucrează 24 de ore pe zi și de trei ori mai rapid decât un om. Eliberați de sarcinile repetive, monotone, angajații vor avea mai mult timp pentru sarcini creative, complexe. Vei avea astfel angajați mai satisfăcuți de munca lor. Și clienții vor fi mai mulțumiți, căci vor beneficia de un serviciu îmbunătățit și de răspunsuri rapide la nevoile și problemele lor.

Exemple concrete de eficientizare a proceselor cu SMS-uri automatizate:

  • Logistica: update-uri în timp real privind stocurile din depozite; notificări către clienți privind statusul livrării.
  • Fabrici: notificări SMS privind stocurile, facturile, livrarea echipamentelor; alerte SMS privind erorile sistemelor IT; remindere privind revizia echipamentelor.
  • HR: atașarea de copii ale documentelor în SMS-uri printr-un link scurt de descărcare; remindere privind depunerea de documente sau cereri.
  • E-commerce și Marketing: informarea clienților privind reducerile și lichidările de stoc online sau offline; transmiterea de linkuri de descărcare pentru facturi, cataloage de produse, e-book-uri sau prezentări și cursuri video; colectarea rapidă de feedback-uri de la clienți.
  • Banking: alerte privind soldul contului; notificări privind extragerile și transferurile de numerar; remindere privind plata creditelor, reînnoirea cardurilor; generarea automată de parole pentru online banking.
  • Sisteme Medicale: notificări privind confirmarea sau anularea programărilor; informarea clienților privind noile servicii sau oferte; linkuri securizate de acces către rezultatul analizelor.

Pentru a testa modulul sendSMS.ro cu RPA de la UiPath, cat si pentru informatii detaliate iti stam la dispozitie 24/7, click aici !

https://www.sendsms.ro/ro/sendsms-ro-lanseaza-o-activitate-rpa-pentru-uipath-studio/

UiPath_sendSMS_ro_web activity

UiPath_sendSMS_ro_web activity

sendSMS.ro UiPath_sendSMS web activity SMS trimite SMS campanii SMS SMS marketing UiPath Studio SMS RPA SMS Robot SMS ChatBot SMS GoBot SMS