uCoz invita webmasterii la un proiect de creatie cu premii in valoare de 4000 EurDupa lansarea in limba romana din Iulie 2011, uCoz, website builder-ul avansat prin intermediul caruia utilizatorii pot creea site-uri, bloguri si forum-uri gratuite, invita Webmasterii  sa participle la un proiect de creatie denumit uCoz City Grant. Acesta este compus din trei etape, prima incepand odata cu lansarea proiectului  pe 27 Septembrie 2012.

Astfel, toti detinatorii de site-uri create in uCoz ce au ca tema un oras sau regiune din Romania, sunt invitati sa se inscrie. De asemenea, proiectul este destinat si celor care doresc sa creeze un website al unui oras sau regiuni, utilizand sistemul uCoz.

Proiectele selectate pentru a participa la schema de finantare primesc suport direct in dezvoltare si promovare din partea echipei uCoz (pachete premium, domenii, certificate Google Adwords, etc). Primele doua etape ale programului sunt destinate dezvoltarii website-urilor prin uCoz, in functie de nivelul proiectelor respective – website-uri deja existente sau la stadiul de idee.

Ulterior, website-urile suficient dezvoltate vor participa in cadrul unui concurs cu premii ce merg pana la 1000 de EU, pentru fiecare proiect selectat.

Detaliile complete asupra proiectului uCoz City Grant se gasesc in pagina oficiala a acestuia: www.granting.ucoz.ro

Va iubiti orasul sau regiunea si doriti ca aceasta sa fie mai vizibila in mediul online? Atunci, va invitam la proiectul uCoz City Grant!

 

Despre uCoz Media

Lansat in 2005, dupa 1 an de dezvoltare, de catre doi antreprenori ucraineni. In prezent, compania are peste 60 de angajati, 3 Birouri - Moscova, Sankt Petersburg (Rusia) si Cherkasy (Ucraina).

In prezent, exista peste 1.000.000 de utilizatori activi, acelasi numar de site-uri, 16 limbi disponibile si peste 150 de milioane de accesari zilnice ale site-urilor din sistem.

Investitori strategici: Grupul mail.ru si DST

 

concurs uCoz creare site creator de site-uri