Sa lansat Magento Designer Store serviciu premium de magazine virtuale

Web design premium pentru desktop, tableta si mobil



Intr-o lume in care a alege calea cea mai usoara pare a fi prima optiune iar sabloanele prestabilite reprezinta o solutie simpla, rapida si ieftina, Magento Designer Store intelege unicitatea fiecarui business. Prin urmare, toate solutiile de web design pe care le propune sunt unice, adaptate dupa nevoile fiecarui client.



Pentru ca traim intr-o lume dinamica in care, in fiecare zi, apar aspecte noi, esentiale pentru un business, design-ul de magazine virtuale realizat de Magento Designer Store este adaptat pentru desktop, tableta si mobil - cele trei medii esentiale pentru un business ce isi desfasoara activitatea in mediul online.



Magazine virtuale unice, concepute de la zero



Fiecare business vine cu propriile particularitati. Nu exista doua business-uri identice, chiar daca activeaza in acelasi domeniu de activitate. De aceea, echipa Magento Designer Store nu lucreaza cu sabloane sau teme predefinite si nici nu modifica site-uri existente.



Fiecare magazin online este unic si este realizat in urma unei analize amanuntite a business-ului clientului, dar si a concurentei acestuia, precum si a obiectivelor de trafic si vanzari pe care acesta si le doreste. Este posibil ca procesul sa fie unul mai indelungat decat in cazul adaptarii unei teme existente, insa rezultatul final va fi intotdeauna adaptat strict pe nevoile unui client specific, nu pe o serie de nevoi generale.



Cat dureaza?



Durata fiecarui proiect se adapteaza la complexitatea acestuia. De regula, crearea si implementarea unui site dureaza intre 5 si 10 saptamani. Etapele parcurse in acest interval sunt: design, programare, testare, optimizare in interiorul site-ului si, in unele cazuri, transferarea produselor din site-ul vechi in site-ul nou. Pentru ca fiecare magazin virtual este unic si fiecare client vine cu propriile nevoi, nu exista un pret standard. Acesta poate fi stabilit doar dupa completarea cererii de estimare de pret.  

magazine virtuale web design e-commerce