Ce este SEO si de ce este important? Sfaturi de la Target Web

Cu siguranta ati auzit la un moment dat vorbindu-se despre SEO si despre eficienta lui. Probabil ca multi dintre noi nu am fost atenti la astfel de discutii nefiind familiarizati cu termenul. SEO reprezinta prescurtatrea de la Search Engine Optimization, in traducere libera insemnand optimizare pentru motoarele de cautare. Ceea ce se urmareste prin SEO, este de fapt pozitionarea site-urilor cat mai aproape de prima pagina afisata de motoarele de cautare, sau chiar pe prima pozitie.

    Importanta serviciilor Seo este data de faptul ca aproximativ 75% dintre utilizatorii de internet utilizeaza motoarele de cautare pentru a obtine rezultate in urma cautarilor. Putem astfel afirma cu certitudine faptul ca motoarele de cautare au devenit elemente indispensabile internetului. Pentru a fi considerat un site de incredere si pentru a fi pozitionat printre primele rezultate afisate nu este atat de simplu pe cum crezi.

Optimizare SEO - www.targetweb.ro

De ce este important ca site-ul tau sa fie pe prima pagina? Raspunsul este cat se poate de simplu. La ora actuala exista miliarde de site-uri doar pe Google iar daca in urma unei simple cautari un utilizator primeste cateva milioane de rezultate cu siguranta nu va cauta printre toate acele milioane de site-uri. De cele mai multe ori, prima pozitie este si rezultatul pe care acesta il cauta.

    Modalitatea de functionare a SEO este cat se poate de simpla, insa trebuie facuta de adevarati specialisti in doemniu pentru a ajunge la rezultate. Activitatea seo incepe prin identificarea cu succes a unor cuvinte cheie care sunt fregvent cautate de utilizatori pentru a ajunge la produsele sau serviciile pe care le comercializezi. Selectarea unor termeni ceva mai generali insemna din start competitie, de aceea este important sa alegi cu atentie termeni cheie care ar putea sa-ti aduca site-ul cat mai aproape de prima pozitie intr-o perioada cat mai scurta de timp.

    Chiar daca este un domeniu nou, asta nu inseamna ca nu exista competitie. Din contra, acest domeniu este extrem de competitiv, deoarece exista multiple companii care urmaresc acelasi lucru ca si tine, de aceea este important sa analizezi foarte bine concurenta pentru a te asigura de pozitionarea site-ului tau pe prima pagina.

    Continutul unui site este practic cel mai important element atunci cand vorbim despre pozitionarea lor in motoarele de cautare. Pentru motoarele de cautare, continutul nou care apare pe un site este extrem de important, de aceea este recomandata crearea cat mai fregventa de continut. Tot in procesul de Seo sunt utilizate articole sau comunicate de presa. In momentul in care presa scrie despre tine sau compania ta, motoarele de cautare vor considera site-ul de incredere si-l vor pozitiona mai sus.

    Adevaratele servicii SEO pot fi facute doar de catre profesionisti, de aceea daca esti in cautarea unor servicii profesionale, si vrei ca site-ul tau sa fie primul rezultat pe care il primeste un utilizator, acceseaza acum www.targetweb.ro si cere o oferta de optimizare SEO

 

servicii SEO optimizare site optimizare seo seo