Pe StradaIT luna Martie este Luna Smart Fashion

In luna in care esti in cautare de cadouri pentru femeile importante din viata ta, Strada IT, ajutorul tau de incredere in tot ceea ce inseamna IT, iti prezinta oferta de ceasuri smart, tablete, telefoane smart, laptopuri si alte accesorii perfecte pentru a fi oferite in dar si te ajuta sa le alegi pe cele mai potrivite.



Si doamnele sunt interesate de tehnologie, mai ales cand vine sub forma unor produse smart fashion elegante si utile precum telefoanele smart sau ceasurile smart de ultima generatie. Tocmai de aceea, StradaIT te ajuta sa alegi cel mai elegant cadou si iti ofera reduceri de pana la 40% la produse care sigur o vor incanta.



Poti alege un smartwatch Samsung Galaxy Fit, mic si elegant, la numai 439 de lei, sau un smartwatch LG sau Mykronoz KRZEWATCH cu un pret redus cu 30%. Iar pentru un cadou complet poti alege unul din smartphone-urile performante oferite la un pret proaspat si atractiv de primavara. Sigur o sa-i placa un telefon Samsung Galaxy S5 Mini sau performantul HTC Desire 616 cu Dual Sim. Iar daca smartphone are deja, o poti surprinde cu o tableta Lenovo Ideatab Yoga disponibila pe StradaIT.ro la doar 1099 de lei sau sau una din tabletele Asus ori Samsung oferite la reducere.



Specialistii StradaIT nu te lasa la greu. Iti vor explica toate specificatiile produselor, te vor ajuta sa-l alegi pe cel mai bun si chiar se vor da peste cap sa gaseasca si sa-ti aduca un produs anume pe care ti-l doresti. Orice intrebare ai avea, acestia iti stau la dispozitie.



Comanda un cadou Smart pentru femeile din viata ta de pe StradaIT. Poti sa platesti usor online prin card sau ramburs, iar produsul este livrat unde doresti tu in scurt timp, iar pentru comenzile in valoare de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Ai chiar si posibilitatea de a plati in rate.



Peste 1300 de promotii si 21 de produse smart fashion la reducere te asteapta chiar acum pe StradaIT.ro. Alege cel mai frumos cadou de primavara de la vecinii tai de strada priceputi in IT.



Powered by SEO monitor