Seminariile expert happy projects'11 la Bucuresti



Bucuresti, 07 noiembrie 2011

 

Roland Gareis Consulting SRL organizeaza in data de 25 si 26 noiembrie 2011 a cincea editie a evenimentelor happy projects la Bucuresti, cu tema: Proiecte si  Schimbari.

Evenimentele happy projects au loc anual atat la Viena, cat si la Bucuresti si se remarca la nivel european ca o oportunitate de dezvoltare si networking pentru profesionistii din domeniu.

In data de 25 noiembrie 2011 va avea loc conferinta happy projects’11, iar in data de 26 noiembrie 2011 vor avea loc, in paralel, urmatoarele seminarii expert happy projects ’11:

ü  Schimbari si proiecte

ü  Competente sociale pentru managementul schimbarii

ü  Managementul riscurilor si al discontinuitatilor in proiecte

Seminarul Schimbari si proiecte va fi sustinut de catre Univ. Prof. Dkfm. Dr. Roland Gareis  si va atinge urmatoarele teme:



Definitia schimbarii si a managementului schimbarii

Tipuri de schimbare si procese de schimbare

Design pentru repozitionare radicala

Design pentru transformare

Proiecte si programe in procesul de schimbare

Roluri in procesul de schimbare

Managementul emotiilor si conflictelor in procesul de schimbare



Seminarul Competente sociale pentru managementul schimbarii va fi moderat de catre Dr. Dagmar Zuchi, cSPM, PMP, PRINCE2 Practitioner si va trata urmatoarele aspecte:



Schimbare, managementul schimbarii

Managementul schimbarilor prin proiecte si programe

Roluri si necesitati de comunicare in schimbari

Intelegerea de sine, competente sociale si competente personale: definitii si metode

Dezvoltarea competentelor sociale ale participantilor in baza socialRGC



Seminarul Managementul riscurilor si al discontinuitatilor in proiecte va fi condus de catre Dr. Violeta Simionescu, MBA, PRINCE2 Practitioner si va viza urmatoarele probleme:



Risc versus discontinuitate in proiect 

Managementul riscurilor si al discontinuitatilor in proiecte

Tipuri de discontinuitati, solutionarea unei crize in proiect

Contextul organizational pentru managementul riscurilor si al discontinuitatilor in proiecte in organizatiile orientate pe proiecte



 

Seminariile expert sunt destinate persoanelor cu experienta si cunostinte in domeniul managementului de proiect care doresc sa dobandeasca noi competente si sa isi consolideze cunostintele deja existente.

Conferinta si seminariile expert happy projects’11 se adreseaza persoanelor implicate in proiecte, programe sau procese, managerilor si managerilor de resurse umane din companii orientate pe proiecte, studentilor si cercetatorilor din domeniul managementului proiectelor.

Desfasurarea evenimentului este sustinuta de sponsorii: Bog’Art si Siemens si de partenerii media: BestResource, Cariere, Finantare.ro si ManagementulProiectelor.ro.

Pentru informatii si detalii despre evenimentele happy projects in Romania vizitati web site-ul evenimentului www.happyprojects.ro sau contactati-ne la telefon 021 300 30 20 sau prin e-mail la adresa office@rgc.com.ro

management proiect networking conferinta managementul organizatiei