Seminarii gratuite "Terapia Fibroamelor Uterine" Dr. Rares Nechifor - Centrul de Excelenta in Cardio



Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Med New Life are deosebita placere de a va invita sambata, 12 noiembrie 2011 la o discutie tip seminar cu tema „Terapia Fibroamelor Uterine“.

Dr. Rares Nechifor, medic primar radiologie interventionala, va asteapta sambata 12 noiembrie, ora 10:00, la Sala de Conferinte din cadrul Delta Hospital din Bucuresti, strada Racari Nr. 6A Sector 3.

Participarea este gratuita, veti primi o multime de informatii si raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra, avand in acelasi timp posibilitatea de a intra in contact cu alte femei care au aceleasi probleme ca si dvs.

De asemenea, daca aduceti cu dvs o ecografie de calitate, mai recenta de 3 luni, veti primi o evaluare a indicatiei terapeutice.

Avand in vedere ca in Romania peste 50% dintre femei sufera de fibrom uterin si 25% dintre cazuri sunt simptomatice, pentru ca informarea este calea cea mai sigura spre luarea unei decizii corecte, pentru ca dorim sa combatem atitudinea terapeutica clasica si sa reducem considerabil numarul de histerectomii, va invitam sa discutam deschis despre afectiunea dvs. si despre posibilitatile reale de tratament.

 

Fibromul este o tumora benigna (necanceroasa) ce se dezvolta in peretele uterului. Initial fibroamele sunt mici si asimptomatice, de cele mai multe ori nediagnosticate; cu timpul, dimensiunea fibroamelor uterine creste si acestea devin simptomatice, producand sangerari abundente in timpul ciclului menstrual (menoragie), durere si senzatie de presiune in abdomen, constipatie, urinat frecvent sau chiar dureri de spate. Uneori fibroamele sunt cauza infertilitatii.

Tratamentul traditional este cel chirurgical - histerectomie adica scoaterea uterului. Embolizarea este cea mai noua si eficienta metoda de terapie a fibroamelor uterine: fara taieturi, fara anestezie generala, fara transfuzie de sange, fara imobilizare la pat. O singura zi de spitalizare, recuperare rapida, uterul ramane la locul lui si, chiar mai mult, redevine fertil.

Formularul de inscriere poate fi completat pe site-ul :

www.medicina-interventionala.ro sectiunea Contact.

In formular pe langa datele de contact aveti posibilitatea de a va programa la un consult ginecologic sau la o ecografie abdominala completand in spatiul destinat mentiunilor optiunea dvs.

Optiuni:

doresc sa fac o ecografie

doresc sa fac un consult ginecologic

Va asteptam cu mare drag sa discutam despre „Terapia Fibroamelor Uterine”, sambata 12 noiembrie 2011 ora 10 la sala de Conferinte din cadrul Delta Hospital, Str. Racari nr. 6A Sector 3 Bucuresti.

Pentru mai multe informatii dar si pentru programari, puteti apela cu incredere la numarul de telefon 0731.771.111 (Iulia Ungureanu).

Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Med New Life

www.medicina-interventionala.ro

https://www.facebook.com/embolizarefibromuterin

uter fibromatos Medicina Interventionala radiologie interventional fibrom uterin embolizare