Rulouri exterioare PVC: Caracteristici tehnice



Compania Practix iti pune la dispozitie felurite sisteme din aluminiu sau PVC pentru rulouri exterioare. Acestea sunt sisteme moderne, de o calitate de necontestat, utilizabile pentru diferite constructii deja realizate sau in curs de executie. 

Sistemul de rulouri aplicate tencuibile este folosit mai ales in cazul cladirilor noi, dar si in eventualitatea unei cladiri vechi, atunci cand se fac modernizari sau se schimba ferestrele. Caseta se introduce in  finisajul exterior  al cladirii prin intergrare completa. Celelalte elemente si anume cutia de revizie si indrumatoarele pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei. Durata medie de viata pentru aceste rulouri PVC este de 10 ani.

Gama de culori din paleta standard este restransa, insa corespunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate in Polonia sunt realizate prin lacuire cu praf, ceea ce asigura o inalta calitate si o mai mare rezistenta a produselor.

Constructia moderna a casetei permite realizarea de lucrari de mentenanta a elementelor mecanice ale rulourilor exterioare, fara prea mult zgomot sau prea multe batai de cap.  Rulourile se pot actiona manual cu snur.

Sistemul de rulouri tencuibile poate fi folosit, de asemenea, alaturi de o plasa impotriva tantarilor, care  face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor, mentinand totodata debitul de lumina si aerul curat in interior. Sistemul de protectie impotriva insectelor poate fi o plasa de tantari cu rama de aluminiu, o plasa culisanta sau una de tip rulou.

Caracteristici tehnice ale rulourilor din PVC :

lamele din PVC de 37 mm;

au o camera izolatoare de aer ce asigura o izolatie termica si fonica;

acestea permit reglarea intensitatii luminii din locuinta, ceea ce constituie un avantaj pe timpul verilor toride;

rulourile nu se decoloreaza;

culori disponibile alb si maro;

sistemul de actionare este manual, cu snur alb sau maro;

dimensiunile maxime de executie sunt de 2 m latime si de 2,4 m inaltime;

 suprafata maxima este de 3,5 mp.

Consulta acum oferta firmei Practix specializata in rulouri exterioare de aluminiu si rulouri din PVC si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri. Viziteaza acum site-ul companiei pentru a gasi promotiile disponibile in aceasta perioada.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/

rulouri rulouri exterioare rulouri aluminiu rulouri pvc rulouri pret