Romanul „Scrisori către Rita” ajunge pe scena Teatrului În Culise

AveÅ£i pentru prima oară ocazia să întâlniÅ£i pe viu personajele romanului explozie al anului 2011, scris pe un blog în perioada 2009-2010, sub pseudonimul Kaos Moon. Serialul - pentru că vorbim despre primul sezon - are 12 episoade, iar fiecare episod va fi reprezentat o dată în fiecare săptămână. Toate reprezentaÅ£iile vor începe la ora 19:00, iar în cazul în care locurile vor fi ocupate vom încerca o a doua reprezentaÅ£ie de la ora 21:00. Datele reprezentaÅ£iilor sunt: 21 Aprilie, 28 Aprilie, 04 Mai, 15 Mai, 27 Mai, 1 Iunie, 7 Iunie, 14 Iunie, 21 Iunie, 28 Iunie, 5 Iulie, 12 Iulie.
Åžtefan Caraman ne spune care este povestea: „Pe scurt : Nic Labis, un upgrade al marelui poet (dar fara sa ii replice talentul), un minuscul locuitor la bloc si drumul lui de la finish catre linia de start. Scrisori catre Rita e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste; pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi ... Nic e un mic Isus care ne spala de pacatul ipocriziei.”
Abonamentele au fost puse în vânzare la Teatrul În Culise astfel:
Pachetul I – reprezentând un abonament cu bilete pentru toate cele 12 spectacole în valoare de 150 de lei.
Pachetul II - reprezentând un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscripÅ£ionat cu un citat din roman in valoare de 200 de lei.
Pachetul III – reprezentând un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscripÅ£ionat cu un citat din roman la care se adaugă un exemplar de carte, în valoare de 250 lei
Pentru ceilalti spectatori, care vor opta doar pentru anumite episoade, oferim bilete de intrare/reprezentaÅ£ie - valoarea acestora fiind 30 RON, în limita locurilor rămase după vânzarea abonamentelor.
Pe toată perioada derulării proiectului, în incinta teatrului veÅ£i găsi la vânzare exemplare din SCRISORI CÄ‚TRE RITA (editura TRACUS ARTE BucureÅŸti), precum ÅŸi tricouri inscripÅ£ionate cu citate din carte.
Vă invităm călduros la o călătorie teatrală originală ÅŸi sexy, plină de poezie ÅŸi umor deopotrivă ÅŸi, înainte de toate, irepetabilă. Sâmbătă, 21 aprilie, ora 19:00. Locurile sunt limitate!


***Interzis sub 18 ani. Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau pe site http://teatru.inculise.ro/.

teatrul in culise stefan caraman scrisori catre rita spectacol teatru