Din Hawaii in Romania s-a adus un secret. Secretul de dincolo de Secret.



Stravechea arta hawaiiana Ho`oponopono prin care celebrul psihoterapeut dr. Ihaaleakala Hew Len a vindecat un intreg sanatoriu fara ca macar sa vada vreodata vreun pacient , este transmisa in Romania prin oamenii de la Zero Limite.

 

Mii de oameni, grupuri ale Natiunilor Unite (UNESCO Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura), ale Conferintei Comuniunii Umane pentru Pacea Lumii, ale Conferintei Mondiale pentru Pace, ale Conferintei Medicinii Traditionale Indiene, ale Vindecatorilor pentru Pace in Europa si ale Asociatiei profesorilor din domeniul statului din Hawaii, au lucrat de-alungul anilor cu dr. Hew Len.

 

In Romania o mana de oameni inspirati transmit aceasta practica. Claudiu Bratu transforma mintile,sufletele si vietile oamenilor cu o modestie si o detasare indefinibile.

 

Ho`oponopono inseamna a corecta o eroare care se afla in interiorul tau, este asumarea 100 % a responsabilitatii fiecaruia pentru tot ceea ce are sau nu are in viata, este o cale de intoarcere a oamenirii pe calea sentimentelor de Pace si Bucurie, in locul altor sentimente de joasa frecventa.

 

In Decembrie 2011 , pe 15 in Iasi  si pe 16 in Bacau,Claudiu Bratu va sustine conferintele Dincolo de secret bazat pe Ho`oponopono.Detalii pe www.zerolimite.ro si www.hooponopono.ro 

hooponopono secret iasi zerolimite hawaii