Romanii prefera sa cumpere asigurari medicale private online



MediHelp International, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari medicale din Romania (fiind prezent in intreaga Europa Centrala si de Est), a anuntat ca nu va mai recruta agenti de asigurare si se va concentra pe sectorul online.

"Am realizat ca agentii nostri locali au dificultati in a promova produsele catre clientii VIP asa ca majoritatea vanzarilor se faceau deja online. Mai mult, clientii nostri se simt mai confortabil cumparandu-si si reinnoindu-si politele in acest fel.", a declarat Roxana Scutaru, Directorul de Vanzari al MediHelp.

"Avem deja o echipa de specialisti online, instruiti si pregatiti in a-i asista pe clientii nostri in alegerea celei mai bune asigurari medicale de la MediHelp pentru ei. " a mai spus Scutaru.

MediHelp va fi primul broker din Europa Centrala si de Est care va vinde asigurari medicale internationale complexe exclusiv prin intermediul internetului.  



MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezenta pe piata din Romania inca din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorita serviciilor de calitate exceptionala si punerea clientilor pe primul plan.

asigurari medicale privat asigurari internationale medihelp international medihelp romania asigurari medihelp