Rezistenta deosebita, calitate superioara

Firma noastra este recunoscuta in domeniu pentru competenta de care da dovada, corectitudinea si aplecare fata de dorintele clientilor. Realizarea de usi de garaj de cea mai buna calitate este scopul nostru, pe care reusim sa il ducem la indeplinire cu succes. Componentele usilor sunt de cea mai buna calitate si respecta toate normele europene in vigoare.
Ele ofera casei tale o imagine frumoasa, eleganta si tine infractorii la distanta datorita sistemului antiefractie incorporat. Sunt construite din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica izolatoare,care ii ofera usii izolatia si rigiditatea necesare. In functie de grosimea lamelelor ele pot fi actionate manual cu manivela si electric cu telecomanda sau electric cu buton. In plus, ele pot fi colorate in ce nuanta din gama Ral doriti, fiind vopsite in camp elctrostatic pentru a rezista la factorii fizici si chimici cu care intra in contact.
Usile de garaj rulou au o durata de viata de aproximativ 20 de ani, sunt fiabile si nu optureaza spatiul motiv pentru care sunt alegerea unei mari mase a proprietarilor de garaj. Au o rezistenta deosebita la intemperii,pot avea ferestre sau culoare pietonale si va oferim posibilitatea de a avea o usa de garaj personalizata in imprimeuri de lemn.
Montajul este un aspect foarte important pe care il luam in considerare deoarece el contribuie la functionarea calitativa a usilor. Astfel, pentru fiecare model de usi garaj si usi garaj rulou va propunem sa apelati la firma noastra specializata in montajul lor.
Pentru comenzi si detalii suplimentare:
WEB:www.uside-garaj.ro
Telefon: 0757.082.001
E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

usi usi garaj usi de garaj usi sectionale usi rulou