Renumitul medic oncolog german Dr Fabian Fehlauer vine pe 17 ianuarie la Bucuresti

 

Romanii care intenționeaza sa efectueze o consultatie medicala pentru prevenirea sau tratarea cancerului, pot beneficia in luna ianuarie de expertiza renumitului doctor Fabian Fehlauer. Cunoscutul oncolog german va fi prezent intre 17 si 19 ianuarie la Bucuresti pentru a examina pacientii din Romania, in cadrul unui proiect mai amplu de colaborare romano-germana in medicina cancerului. Consultatiile vor avea loc la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din Bucuresti.

 

PD Dr. Fabian Fehlauer este unul dintre cei mai renumiti specialisti in tratarea cancerului din Europa, recunoscut international pentru realizarile sale in domeniul radioterapiei. Originar din Hamburg, este unul dintre fondatorii clinicii oncologice Strahlenzentrum Hamburg din orasul sau natal, unde profeseaza si in prezent. Desi fondata relativ recent in 2007, clinica si-a facut deja un renume in Germania si in intrega lume ca unul dintre cele mai eficiente si profesioniste centre de tratament oncologic.

 

Unul dintre principalele avantaje ale clinicii in lupta cu cancerul este utilizarea noii tehnologii revolutionare CyberKnife, un tratament nedureros, non-invaziv si eficient pentru intregul corp. Datorita tehnologiei Cyberknife, in cadrul clinicii au fost tratate cu succes majoritatea tipurilor de cancer printre care cancerul la san, cancerul de prostata, cancerul pulmonar sau cancerul la cap si gat.

 

Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din Bucuresti a fost infiitat in 2010, pentru a oferii pacientilor din Romania o solutie mai facila de comunicare cu clinica din Germania . Filiala a Strahlenzentrum Hamburg, centrul aflat pe Bd. Ion Mihalache din capitala a facilitat deja pentru cateva sute de romani plecarea in afara tarii pentru efectuarea unui tratament de cancer.

 

Romanii care doresc sa efectueze o consultatie de specialitate cu doctorul Fabian Fehlauer pot contacta Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București pentru a face o programare. Datele de contact ale clinicii sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.tratament-oncologic.ro

 

 

oncologie cancer doctor germania bucuresti