Remodelarea estetica a sanilor giganti prin reductie mamara( micsorare sani)

Sanii giganti , hipertrofici produc grave tulburari functionale la nivelul coloanei vertebrale. Pacientele resimt dureri puternice la nivelul toracelui concomitent cu modificari de postura la nivelul coloanei.

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica la clinica de chirurgie estetica Zone Medical Estet din Bucuresti utilizeaza tehnici moderne de micsorare a sanilor giganti ( reductie mamara).  Remodelarea estetica asanilor giganti prin reductie mamara are efecte benefice asupra starii de sanatate a pacientelor observate imediat dupa interventie.

Pentru realizarea procedurii , consultatia si evaluarea medicala este esentiala si reprezinta primul pas. Analizele de laborator si celelalte investigatii reprezinta o alta etapa in realizarea procedurii. Interventia de micsorare a sanilor dureaza in medie 2-3 ore si rezultatele se vad imediat dupa operatie chiar daca vindecarea deplina dureaza in medie 14-21 zile.

Pacientele care au apelat la aceasta metoda de remodelare estetica  a sanilor au fost foarte multumite de rezultat atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Pentru detalii puteti solicita o programare pentru consultatie la Tel: 0761640626.

Zone Medical Estet- Bucuresti

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

www.clinicaestet.ro

https://clinicaestet.ro/micsorarea-sanilor-reductie-mamara/

Micsorare sani ( Reductie mamara)

Micsorare sani ( Reductie mamara)