RE/MAX Premium Property Days 10 – 11 Noiembrie 2011



RE/MAX Premium si Bo Concept organizeaza in aceasta saptamana RE/MAX Premium Property Days, eveniment dedicat celor care doresc sa achizitioneze proprietati imobiliare in perioada urmatoare. Piata imobiliara din Romania este acum o piata a cumparatorilor si va continua sa fie astfel cel putin pana la sfarsitul lui 2012. Potentialii cumparatori sunt asaltati cu informatii contradictorii despre trenduri, preturi, proprietati sau detalii despre constructii si ajung sa fie in imposibilitatea de a lua deciziile potrivite din cauza ca nu beneficiaza de consultanta de specialitate.

 

RE/MAX Premium Property Days este un eveniment avand ca format un mini-targ imobiliar, unde cei interesati vor intalni o echipa de asociati de vanzari RE/MAX cu experienta relevanta in industrie, care vor raspunde la orice intrebari legate de piata imobiliara. De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi prezentate proprietati noi - apartamente si vile aflate in regim de reprezentare exclusiva RE/MAX cu comision 0% de la cumparator.

 

La RE/MAX Premium Property Days potentialii cumparatori vor primi toate informatiile si vor putea programa vizionari la: Greenfield Residence (Baneasa), Med Rezidence (Vitan), Pallady Towers (Titan), Izvorul Dorului si Colina Marei (Sinaia), Conacul Castanilor (Buftea), Corbeanca Forest (Corbeanca) si la alte cateva zeci de proprietati din Baneasa, Pipera, zona Centrala si de Est a Bucurestiului.

 

Proprietarii care doresc sa vanda proprietati imobiliare vor primi consultanta initiala destinata pozitionarii proprietatii in piata pentru tranzactionarea acesteia in timpul cel mai scurt si la pretul optim permis de conditiile de piata actuale.

 

Specialistii Bo Concept vor oferi consultanta pentru mobilier si amenajari interioare avand la dipozitie showroom-ul companiei, unde pot fi testate toate materialele disponibile in stoc si la comanda.

 

BoConcept creaza mobilier modern de design pentru cumparatorii cu spirit urban. Odata cu startul BoConcept in Danemarca in 1952 a inceput o lunga traditie de a crea mobilier de calitate superioara la preturi accesibile. Mobilierul BoConcept pentru locuinte este creat pentru oamenii ce iubesc designul, energia si melancolia din toate aspectele vietii. Oferim design personalizat, coordonat si accesibil. Personalizat deoarece produsele noastre pot fi adaptate nevoilor si viselor clientilor nostri. Coordonat deoarece fiecare mic detaliu a fost luat in considerare. Accesibil deoarece dorim sa ne rasfatam clientii oferindu-le valori deosebite. Mai multe informatii pe site www.boconcept.ro,  Facebook www.facebook.com/boconceptromania si Twitter www.twitter.com/boconceptro.

 

Spre deosebire de formatul clasic de targ imobiliar,  latura consultativa este principalul element care va diferentia RE/MAX Premium Property Days de celelalte evenimente de profil: asociatii de vanzari RE/MAX vor fi la dispozitia vizitatorilor pentru a impartasi din experienta si know how-ul care stau la baza sloganului " Nobody in the world sells more real estate than RE/MAX" (Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati decat RE/MAX).

 

RE/MAX Premium face parte din reteaua international RE/MAX cu aproape 100,000 de membri in peste 84 de tari, 6800 de birouri din care peste 1500 de birouri si peste 10,000 de membri in Europa si este activa cu proprietati in regim de reprezentare exclusiva in special in Bucuresti, atat in domeniul rezidential, cat si comercial, birouri, industrial si terenuri. Principala noastra preocupare este oferirea de consultanta de specialitate la cel mai inalt nivel clientilor nostri, astfel incat sa aducem cat mai multa valoare. RE/MAX Premium ofera pachete complete de servicii de reprezentare pentru proiecte imobiliare, incluzand strategie de marketing, integrare social media, e-mail si SMS marketing. RE/MAX Premium ofera de asemenea oportunitatea devoltarii unei cariere de succes in domeniul imobiliar ca asociat de vanzari. Mai multe informatii pe site www.remax.ro/premium, blog www.kbcrealestate.ro, Facebook www.facebook.com/imobiliareonline, Twitter www.twitter.com/remaxpremiumro si Youtube www.youtube.com/remaxpremiumro.

 

RE/MAX Premium Property Days se va desfasura in perioada 10-11 Noiembrie 2011 la Magazinul Bo Concept Bucuresti, Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 44 C, Complex Comercial Feeria Baneasa, intre orele 10.00 si 21.00. Pentru informatii: 0744 777 544, 0723 937 035, suzana.niculescu@remax.ro

 

RE/MAX Premium targ RE/MAX Premium