Relaxeaza-te de Black Friday cu fotoliile pentru masaj Komoder

Black Friday aduce tensiune in randul celor ce vaneaza cele mai bune preturi. Trebuie sa iti pregatesti bine lista de preferinte si sa te relaxezi, iar acest lucru il poti face cel mai bine descoperind ofertele Komoder: fotolii cu masaj, scaune masaj si patul pentru masaj care iti aduc cu siguranta o bine-meritata stare de confort si relaxare.
In data de 22 Noiembrie si 29 Noiembrie viziteaza komoder.ro si vei gasi discounturi de pana la 850 de Euro. Vizitatorii site-ului vor descoperi reduceri intre 15 si 30% la cele mai multe fotolii cu masaj Komoder, iar pentru unele dintre acestea oferta de Black Friday vine in completarea preturilor promoţionale existente in acest moment.
Fotoliile de masaj nu trebuie privite ca un lux, mai ales ca poti avea un astfel de produs incepand cu un buget de 1.000 de Euro. Cu alte cuvinte, sunt mult mai accesibile decat te-ai astepta si cu siguranta, ofera beneficii cu mult mai importante decat ai crede. Fotoliile profesionale au inglobata tehnologie de varf care practic iti ofera un masaj eficient si apropiat de masajul unui maseur. Un astfel de fotoliu pur si simplu te imbraca si stie sa actioneze asupra fiecarei parti a corpului prin diferite metode de masaj: apasare, lovire, strangere, presare, rulare, etc. Cele mai multe modele au predefinite programe speciale pentru masajul cervical, pentru masajul zonei lombare, masajul fesier si multe alte tipuri de masaj benefice pentru sanatatea ta.
De 3 ani Komoder comercializeaza pe piata din Romania produse de top ale celor mai recunoscuti producatori din domeniu: Inada, Panasonic, Humantouch, Sanyo, iRest. Un astfel de produs este extrem de util atat acasa cat si intr-un spatiul de relaxare unde angajatii pot beneficia in cateva minute de un masaj complet de relaxare ce le readuce energia necesara pentru a-si atinge cu succes obiectivele zilnice.
Komoder ofera clientilor sai, inclusiv pentru ofertele speciale Black Friday, transport gratuit in orice punct din tara si livrare in 24 de ore, garantie de 2 sau 3 ani si post garantie de pana la 5 ani.

Cei interesati sa achizitioneze propriul fotoliu de masaj sunt invitati sa urmareasca ofertele speciale din perioada urmatoare pe site-ul komoder.ro.
Powered by SEOmonitor