Reduceri de 25-80% de Black Friday de la Kalapod.ro

Kalapod.ro paseste cu incredere de Black Friday care tine 10 zile, de pe 21 noiembrie pana pe 30 noiembrie si aduce reduceri de pana la 80%, minim 25% fata de preturile de lista, la toate produsele. 



Incepand de vineri poti sa profiti de oferte Black Friday de la Kalapod  si sa iti achizitionezi incaltaminte care este in trend in iarna asta, modele noi si rezistente, realizate din cele mai bune materiale. Ce-ai zice de o pereche de ghete cu pietricele sau ghete imblanite si rezistente in care sa te simti bine iarna asta, oricat de rea ar fi vremea? Sau poate de o geanta, de un ceas, de un portofel sau de o curea noua?



Kalapod nu se zgarceste cand vine vorba de oferte astfel ca toate categoriile de incaltaminte sunt incluse in ofertele de Black Friday, iar promotiile difera in functie de categorie. In plus, Kalapod a pregatit 32 de produse surpriza si foarte elegante, cu stoc de 13 000 de bucati care vor fi oferite la pretul bomba incepand de la 6,9 lei. Si sa n-ai nici o grija, stocurile pentru aceste produse sunt mai mult decat suficiente asa ca poti comanda oricand in saptamana Black Friday, desi poate ar fi bine sa o faci inca de la inceput.



Kalapod iti ofera colectii de pantofi, ghete, cizme, balerini, sandale, mocasini, pantofi sport, botine, saboti, slapi, sneakers pentru dama si multe altele, produse achizitionate direct de la furnizori europeni care pun accent pe calitate. Pe Kalapod.ro beneficiezi oricand de preturi fara concurenta, reduceri la cizme, pantofi sau balerini, modele care au culori incitante si prietenoase si de o garantie solida de retur. Daca ai comandat ceva si marimea nu ti se potrivieste, iti schimbam gratuit produsul cu unul asemanator oricand in termen de 10 zile de la achizitionare. Prin Kalapod platesti usor atunci cand primesti produsul si ai transport gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 99 de lei.



Profita de ofertele de Black Friday ca sa iti intregesti colectia de incaltaminte pentru iarna aceasta si chiar pentru sezonul viitor. Vei vedea preturi incredibile la produse pentru barbati, femei si copii care sunt realizate din materiale rezistente si de cea mai buna calitate. Intra pe www.kalapod.ro si incalta-te elegant.



 



Powered by SEO monitor