Raymond Maiorescu preia functia de CEO in cadrul Kondiment

Bucuresti, Romania, 10 februarie, 2014 –  Raymond Maiorescu, fostul Director General al Christian Tour, se alatura Kondiment Group pe pozitia de Chief Executive Officer in cadrul Kondiment, agentia de marketing digital, incepand cu luna ianuarie.

 

Raymond Maiorescu va prelua managementul operational, sustinand strategic extinderea companiei pe plan international, precum si a portofoliului de servicii si tehnologii Kondiment Group.

 

“Venirea lui Raymond consolideaza management-ul Grupului si suntem entuziasmati sa il avem alaturi de noi. Am avut ocazia sa lucram impreuna si este cu siguranta persoana potrivita pentru a ocupa acesta pozitie,” spune Lucian Despoiu. „Profesionalismul lui, impreuna cu experienta de management aplicata in companii din Statele Unite si din Romania l-au recomandat pentru pozitia de CEO”.

 

 „Din colaborarile anterioare am o admiratie profunda pentru echipa Kondiment si sunt onorat sa ma alatur unor oameni atat de dinamici si de inovatori. Anul 2014 este unul foarte important pentru noi si am toata increderea ca impreuna vom reusi sa atingem tot ceea ce ne-am propus”. 

 

Kondiment Lucian Despoiu Raymond Maiorescu Agentie Marketing Digital