Rasfat de toamna: pe Store.IrinaReisler.ro beneficiezi de super reduceri la gamele de cosmetice PostQuam si Alissi Bronte

Doar intre 25/09/2014 00:30 si 29/09/2014 10:00 beneficiezi de 20% discount la produsele cosmetice profesionale PostQuam si Alissi Bronte.



Iti daruim 4 zile de reduceri frumoase, pentru rasfatul tau de toamna! Ingrijeste-ti corpul, tenul si parul, ca sa fii pregatita pentru sezonul rece, cu ajutorul celor mai eficiente cosmetice profesionale si celor mai indragite cosmetice organice! Pana luni, 29 septembrie, la ora 10, beneficiezi de 20% discount la toate produsele PostQuam si Alissi Bronte.



Iata cateva din produsele noastre pe care le poti cumpara, online, cu pret redus:



CRIO GEL 200 ml, un gel anticelulitic cu triplu efect:



Anticelulitic - Crio Gelul produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii. Totodata, efectul termic de racire produce compactarea tesutului, reducind numarul de centimetri, pe zona tratata. Rezultatele sint spectaculoase si vizibile, inca de la prima utilizare a produsului.



Fermitatea tesuturilor si a pielii - este un rezultat garantat, datorat compactarii la rece a zonei tratate. Tonifierea pielii se produce rapid.



Tratarea fragilitatii capilare si a vaselor de singe sparte - Crio Gelul trateaza problemele legate de circulatia periferica deficitara, fragilitatea capilara, amelioreaza varicele si vasele de singe sparte. Prin efectul termic de racire, Crio Gelul realizeaza gimnastica vaselor de singe, permeabilizeaza vasele de singe si impiedica dilatarea lor. De asemenea, Crio Gelul ofera relaxare picioarelor umflate sau obosite, prin actiunea sa impotriva formarii edemelor.



Pret cu reducere: 72 lei



PEELING SCRUB 200 ml, un peeling sub forma de crema emolienta cu actiune de curatare. Elimina celulele moarte de pe suprafata pielii, fara nici o agresiune. Netezeste si catifeleaza pielea, atit pe fata, cit si pe corp, pregatind-o pentru tratamentele ulterioare. Inlatura ridurile si petele pigmentare, curata pielea ingalbenita, este folosita ca adjuvant in tratarea melasmei si a acneei (vulgaris si seboreica).



Pret cu reducere: 60 lei



REAFFIRMING CREAM 200 ml, o crema profesionala pentru remodelare corporala si pentru tonifiere, cu efecte rapide si spectaculoase. Combate lasarea pielii si a tesuturilor, tonifiaza pielea afectata de curele de slabire sau de trecerea anilor, previne si trateaza vergeturile, reda elasticitatea pielii si restructureaza tesuturile. Reduce, in mod spectaculos, numarul de centimetri, pe zona tratata, prin liftingul tesutului.



Pret cu reducere: 80 lei



Intreaga oferta de produse cosmetice cu pret redus poate fi consultata in cadrul paginii de promotie http://store.irinareisler.ro/promotii/rsf-de-toamn-super-reduceri-la-produsele-postquam-i-alissi-bronte.html



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

promotie cosmetice reduceri cosmetice cosmetice profesionale cosmetice alissi bronte cosmetice postQuam