Pushmail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM

 

Mobiquus este o aplicatie de push-mail pentru mobilele prevazute cu Java si are cateva caracteristici care ii confera unicitate: notificare la primirea unui email, scrierea rapida datorita functiei “Autocomplete”, Cut & Paste , Undo, cautarea unui text.

 

De asemenea Mobiquus permite vizualizarea atasamentelor: fisiere Word, Excel, Powerpoint,  PDF, imagini, fisiere video, ZIP si RAR, precum si expedierea fotografiilor. 

 

Allview ofera Mobiquus in limba romana, gratuit. Pentru a utiliza aplicatia este necesar doar accesul la Internet de pe mobil. Folosirea aplicatiei nu necesita inregistrare, ci implica doar transfer de date. 

 

Mobiquus asigura primirea instanta, in mod automat a emailurile din cont, pentru ca aplicatia este in permanenta conectata la server. Conexiunea este optimizata pentru reducerea traficului de date 

 

La folosirea push mail-ului Mobiquus este garantata confidentialitatea tuturor informatiilor transferate prin  SSL (Secure Socket Layer). 

 

Allview ofera Mobiquus pentru a aduce utilitate sporita terminalelor sale si pentru a ridica din nou standardul serviciilor gratuite pe care le ofera. 



 

Despre AllviewMobile: 

 

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania.  Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM  si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.   

 

Telefoanele Dual SIM Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton,  Euro-GSM,  din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.

 

 

 

Despre Brane Labs SLL: 

 

La Brane Labs SLL suntem specializati in dezvoltarea de servicii pentru mobile care aduc valoare adaugata. Brane Labs este compania creatoare Mobiquus - urmatoarea generatie de servicii de push-mail.

 

Mobiquus se evidentiaza prin caracteristici precum afisarea documentelor trimise ca atasament in format Excel, Word, PowerPoint, chiar daca MS Office nu este instalat pe telefonul mobil, precum si prin adaptarea fisierelor foto si video la formatul ecranului fiecarui telefon.

 

Mobiquus este o aplicatie gratuita, rapida, versatila destinata celor care isi acceseaza frecvent emailul si este compatibila cu majoritatea telefoanelor si smartphone-urilor.