Proiectul „Fii Genial” O șansă în plus pentru persoanele aflate în căutarea unui loc



S.C. EXTREME TRAINING S.R.L. in parteneriat cu S.C Solid Consult Time S.R.L. a lansat un nou proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeste in oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.

 

Proiectul a inceput la 1 noiembrie 2010 si se desfasoara pe o perioada de 24 de luni, pâna la data de 31 octombrie 2012.

 

Obiectivul general al proiectului il constituie „Promovarea si implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesionala si de consultanta/asistenta in vederea initierii unei activitati independente in vederea atragerii si mentinerii a cât mai multor persoane apartinând grupului tinta pe piata muncii.

 

”Proiectul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea Bucuresti-Ilfov, indiferent de gen, vârsta, categorie sociala, convingeri politice sau religioase, respectând astfel principiul egalitatii de sanse.

 

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot completa incepând de astazi formularul de inscriere de pe site-ul proiectului – www.fii-genial.ro. Dintre aplicanti va fi selectat un numar de  120 de persoane care vor beneficia de cursuri acreditate, iar 40 de persoane vor beneficia de consultanta gratuita in vederea demararii unei afaceri.” – Marian Rujoiu

 

La conferinta de presa au participat reprezentanti din partea beneficiarului (Extreme Training), partenerilor din proiect (Solid Consult Time), siteurilor de profil (E-jobs, Best Jobs si Folder Jobs), reprezentanti mass media, companii interesate sa sustina proiectul si beneficiari din grupul tinta al proiectului. Intrebarile adresate la final au fost utile, binevenite, transformându-se in idei bune de pus in aplicare pe toata perioada de implementare a proiectului.

Fotografiile de la conferinta de presa pot fi vizualizate si descarcate de pe site-ul proiectului www.fii-genial.ro

 

 

Pentru informatii suplimentare privind proiectul:

Marian Rujoiu - manager de proiect, 0726 00 55 33

S.C. EXTREME TRAINING S.R.L., Calea Plevnei, nr 61, etaj 1, sala 11,  Sector 1, Bucuresti

telefon: 0314 25 25 34, fax: 0372 874 354 email: fiigenial@traininguri.ro web: www.fii-genial.ro

fonduri europene cursuri gratuite