Proiectarea reclamelor pe rotile bicicletelor

 

Farads aduce in Romania o tehnologie unica, inovativa si ecologica, vrand sa promoveze astfel atuurile bicicletei. Mesajul publicitar este proiectat pe spitele bicicletelor, unde vor rula imagini, texte sau filmulete 3D, clare, care fac o lumina puternica in zonele vizate. Astfel acestea pot patrunde in locurile necesare, specifice oricarei campanii de promovare.

Din data de 21.06.2013 am inceput sa iesim pe strazile din centrul Bucurestiului. Pe rotile bicicletelor noastre ruleaza atat animatii cat si imagini colorate si interesante. Ne oprim in pietele centrale pentru a face o demonstratie atat a unei noi tehnologii ecologice cat si a unui mod revolutionar de a face publicitate outdoor. Culorile puternice si pline de viata atrag imedit atentia tuturor trecatorilor creand astfel un impact memorabil.In link-ul de mai jos puteti gasi clipl nostru de prezentare:
http://www.youtube.com/watch?v=9oA60ahykiI 

Bicicletele vor putea fi atent monitorizate prin serviciul de tracking GPS . Pe langa toate astea exista si posibilitatea de a imparti flyere, iar promoterii pot promova produsul clientului si prin imbracaminte/accesorii sau interactionand cu publicul tinta.

Astfel de promovare este oportuna pentru: magazine, brand-uri, evenimente, cluburi de noapte, baruri, festivaluri, petreceri si multe altele.
Cine suntem noi? Cuvantul potrivit este agentie, la care am putea adauga cu usurinta si cuvantul “creativ”. Infiintata in 2012, FarAds ( SC Fahrrads & Ideas SRL-D) a accesat si a beneficiat de programul de finantare de la bugetul de stat “ Programul pentru stimularea infintarii si dezvotarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri”. Astfel ne dorim sa abordam lucurile intr-un spirit revolutionar si diferit.


Pentru mai multe informatii va asteptam pe site-ul nostru: www.farads.ro si pe Facebook: facebook.com/FarAds.romania
Pentru o demostratie live sau alte detalii va stam la dispozitie:Echipa FarAds,
0768/004 187
farads.romania@gmail.com










FarAds - first video

www.youtube.com



publicitate bicicleta marketing outdoor sport